2777
2789
عنوان

سایز فولیکول

96 بازدید | 15 پست

خانمهایی که اقدام کردین برابارداری فردا ۱۲سیکلم هست میخوام برم سونو فولیکول ببینم وضعیتم چطوره تو این روز سایز فولیکول چند باشه خوبه ومیشه به باردار شدن امیدوار بود 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
مال من ۱۹بود ک میگفتن عالیه نشدم ماه چیش😭

خیلی خوب بوده ک

رعایت کردی خوب،،یک روز در میان

شوهرت مشکلی نداره؟

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی خوب بوده ک رعایت کردی خوب،،یک روز در میان شوهرت مشکلی نداره؟

ببین باور کن همه چیو رعایت کردم یعنی همه چی ها اینم بگم رفتم شهرستان اومدم دوروز بعده وقت پریودم یه لخته کوچیک ازم افتاد دکتر گف عکسش بفرست فرستادم گف شبیه ساک حاملگیه

عضو گروه قرمز. وزن اولیه۸۲☹وزن دوم۸۰🤨وزن الان78😍هدف۷۵

من با فولیکول ۱۳ و ۱۴ فکر کنم روز همون ۱۲یا ۱۳پریودی  باردار شدم.قبلش فولیکول ۲۰ هم داشتم ولی باردار نمیشدم‌.

بیشتر از اندازه به نظرم کیفیت فولیکول خیلی مهمه.و آرامش داشتن و البته خواست خدا

مال من ۱۹بود ک میگفتن عالیه نشدم ماه چیش😭

روز چندم سیکل سونو دادین 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
من ۲۰ بودن   دکتر گفت برو بارداری باردار شدم

روز چندم سیکل سونو دادین 

ببین باور کن همه چیو رعایت کردم یعنی همه چی ها اینم بگم رفتم شهرستان اومدم دوروز بعده وقت پریودم یه ...

شاید سقط بوده یا فقط ساک تشکیل شده بوده دفع شده

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
من با فولیکول ۱۳ و ۱۴ فکر کنم روز همون ۱۲یا ۱۳پریودی  باردار شدم.قبلش فولیکول ۲۰ هم داشتم ولی ب ...

دکترم یه عالمه قرص مولتی ویتامین و کیوتن با ویتامین ای برا تقویت کیفیت تخمک برام نوشته امیدوارم نتیجه بگیرم ان شاالله