2777
2789
عنوان

باز شدن بخت

185 بازدید | 24 پست

خانوادم نمیزارن ازدواج کنم مخالف ان خاستگار رد میکنن دوستی ام با یکی دوست شدم پدره پسر رو در آوردن از زندگی با خانوادم خیلی خستم خوشبحال هرکس ازدواج کرده ازشون متنفرم تعصبی های بیشعور باعث شدن بشم مثل یه مرده  متحرک ترسو که همه بزنن تو سرش از دور خوشی مردم و ببینم حاضرم ازدواج کنم هیچی  نداشته باشه ولی دیگه پیش اینا نباشم تورو خدا دعام کنید خدا بخت مو باز کنه 

هر کیم خواست بگه من ازدواج کردم پشیمانم این تاپیک نظر نده و برا خودش طلاق بگیره 

راستی کیا خانواده نشون نمیذاشتن ازدواج کنن اما یه دفعه ازدواج کردن

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جور دیگه ای نمیتونی از پیششون بری؟ دانشگاه مثلا؟

درسم تموم شده

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

آره

برو ازدواج کن حتما خوشبخت میشی  

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 
چند سالته

۲۴

الهی عزیزدلم طاهره جان الان سرسجاده نشستم منتظرم اذان بگه نماز بخونم از ته قلبم برات دعا می کنم به زودی یه همسر و بخت عالی نصیبت بشه و ازدواج کنی و از ته دلت بخندی و خوشحال و خوشبخت بشی

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤
آره برو ازدواج کن حتما خوشبخت میشی    

اره انشالله

الهی عزیزدلم طاهره جان الان سرسجاده نشستم منتظرم اذان بگه نماز بخونم از ته قلبم برات دعا می کنم به ز ...

هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس خوشبخت شی عزیزم و دلت شاد شه مرسی عزیزم اره تورو خدا شاید خدا صدای تورو شنید واسم 

برای منم دعا کن لطفا اسمم زهرا

چشم عزیزدلم الهی به حاجت دلت برسی

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤
برای ارشد چی؟

بدم از درس میاد ولا سختم بود رشتم