2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به ابجیم گفتم میگه کار جالی نیست یعنی یجوری انگار عذر میخواما میگه داهاتی🥺

واچه ربطیه من خودم دیدم ادم های باکلاس اینکارومیکنن یانقاشیشو یاتابلوفرششو.

چون ایناخاص وهمیشه هست.

ممنون عزیزم 😘کلی گفتم 🤣😂  الان همه زمستونی ها تو حراج یه چیز خوب بخر بده  یا برای عید ...

من فکر کردم روز مرد ۲۹اسفند براش پارچه گرفتم ۵۰۰تومن دادم خیاط ۸۰۰تومن پول خیاط ک براش کت بدوزه کادو روز مرد بدم برا عید رپوشه اما خب هم پولم فنا رفت همم روز من ۲۶بهمن فردای ولنتاین😑

یه کمربند شیک بگیر. فکر کنم ۲۰۰-۲۵۰ باشه

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
واچه ربطیه من خودم دیدم ادم های باکلاس اینکارومیکنن یانقاشیشو یاتابلوفرششو. چون ایناخاص وهمیشه هست.

جایی رو نمیشناسم برا سیاه قلم وگرنه عکسشو میدادم بکشن خیلی خاص میشه و اینکه سالگرد عقدمون ۹فروردین برای اونم باید فکر کنم

من فکر کردم روز مرد ۲۹اسفند براش پارچه گرفتم ۵۰۰تومن دادم خیاط ۸۰۰تومن پول خیاط ک براش کت بدوزه کادو ...

پارچه رو بهش بده،خودش میدوزه دیگه

همین توضیحاتم بهش بده

تو بهترین حال منی من شک ندارم،من دیگه بهتر از تو از کجا بیارم🤱
😂😂😂گناه دارن طفلکیا البته ک بعضی از مردا لیاقتشون😪

من گناه ندارم ؟؟؟؟ب مامانش پول داد ب من حتی تبریکم نگفت

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جاهایی که از خوشی ها حرف زده بودیم جای دو رد پا بود،و جاهایی که از سختی ها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود.به خدا گفتم تو سختی ها کنارم نبودی؟..گفت آن رد پایی که میبینی من هستم ، تورا در سختی ها به دوش میکشیدم..❤️مهربان خدای من❤️