2777
2789
عنوان

بالغ شدن فولیکول

387 بازدید | 13 پست

سلام عزیزان..من قراره این ماه کلوموفین و لترزول با امپول سینال اف استفاده کنم...دوستانی که تجربه دارن میشه بگین چه کار هایی علاوه بر مصرف دارو انجام بدم یا چه چیزایی بخورم تا صددرصد تخمکام بالغ بشن و یه تخمک خوب داشته باشم وبه راحتی آزاد بشن!

لطفا اگه کسی تجربه داشته و اطلاعی داره بگه ممنون!🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین داروها کافیه. من یکبار تقویت کردم سایزش کوچیک بود ولی یکبار بدون تقویت دوتا ببست داشتم. کاری نک ...

عزیزم شما باردارشدین؟چند دوره دارو مصرف کردین تا نتیجه گرفتین؟

من شنیدم پیاده روی خوبه، یانه؟

هنوزم مصرف میکنین؟ ببخشید میپرسم،شماچندسالتونه؟

۳۰.نه دیگه مصرف نمیکنم. تنها توصیه این هست استرس نداشته باش و رژیم غذایی همیشگیتو داشته باش البته فست فود و نوشابه نخور. آب زیاد بخور

۳۰.نه دیگه مصرف نمیکنم. تنها توصیه این هست استرس نداشته باش و رژیم غذایی همیشگیتو داشته باش البته فس ...

ممنونم گلم انشالله هرچه زودتر شماهم باردار بشین...واسه منم دعا کنید که زودتر نتیجه بگیرم🙏🥺

با اولین مصرف باردار شدم و تو۳۹هفته بچم خفه شد تو شکمم

خیلی متاسفم عزیزم،اگه هنوز بچه نداری انشالله دوباره باردار بشی و بچت صحیحو سالم بدنیا بیاد.🥲💙