2821
2789

مواظب باش قندت نره بالا,اره ضرر داره ولی ۳ تا چیزی نیست که با رژیم میاری پایین,احتمالا هم هفته های پایین بارداری هستی بزار ایشالا بچه بزرگ شه انقد قندتو مصرف میکنه که قند خودت میفته,الهی چه روزای شیرینی رو تجربه میکنی بهترین دوره ی زندگی من دوران بارداریم بود,اگه میوه خوری سعی کن بیشتر از سه چهار تا نخوری,قند و شکرم  حذف کن و چیزای شیرین مثل کیک و......سعی کن پروتئین بیشتر مصرف کنی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مواظب باش قندت نره بالا,اره ضرر داره ولی ۳ تا چیزی نیست که با رژیم میاری پایین,احتمالا هم هفته های پ ...

رعایت  میکنم خیار زیاد میخورم گفتن قند پایین میاره هفته های پایین قندم ۳ تا بالا بود الان ۵ ماهم باید دوباره ازمایش بدم 

رعایت  میکنم خیار زیاد میخورم گفتن قند پایین میاره هفته های پایین قندم ۳ تا بالا بود الان ۵ ماه ...

من نشنیدم تو گوگل بزن ببین راسته پایین میاره، یا نه ولی منم ویارم ماست و خیار بود,نگران نباش قندت حتما پایینه استرس نگیر ولی حتما از این به بعد زود زود قند و عفونت ادراری و تیروئیدتو بررسی کن حتی اگه دکتر ننوشت یادش بنداز هر سری یادش بنداز

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792