2777
2789
عنوان

🍂افسردگی.... 🍃

175 بازدید | 12 پست

🔹زیگموند فروید یه جا میگه: افسردگی از جنس "غم" نیست! خشم است، خشمی علیه خود! خشمی که رو به درون چرخیده و حمله می‌کند...

🔸جی کی رولینگ، خالق هری پاتر هم افسردگی رو اینطور تعریف میکنه: توصیف افسردگی برای کسی که هرگز آنجا نبوده بسیار سخت است، چرا که افسردگی اندوه نیست. غم و اندوه را می‌شناسم. اندوه، گریه و احساس است. اما افسردگی یخ‌ زدن احساس است... احساسات کاملاً تو خالی...

🔻جیم کری مدتی با افسردگی شدیدی دست و پنجه نرم می‌کرد. اتفاقات بدی در زندگی شخصی و کاریش افتاد...خودکشی نامزد سابقش، تأثیر عمیقی روی وضعیت روحی وی گذاشت، اما او آنقدر قوی بود که توانست از عهده‌ی وضعیت بد روحی‌اش بربیاد❤️

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

😞

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

کاش همه بتونن مث جیم کری نجات پیدا کنن 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش همه بتونن مث جیم کری نجات پیدا کنن 

اره بستگی ب خودم ادم داره من خودم افسردگی داشتم واقعا از دست خودم عصبانی بودم

همه ی مشکلات حل شدنی نیستن مثل یک بیماری لاعلاج

افسردگی واقعا غم نیست افسردگی ی خشم ازخودته اخرشم متتهی میشه ب اینک حسات بمیرن حتی نتونی گریه کنی افسردگی ادمو نابود میکنه

کاملا درسته  بی توجهی بی اخترامی به خود مساوی افسردگی

4سال گذشته تا تونستم احساساتمو زنده کنم و یکم مث قبل بشم.. افسردگی خیلی سختهههه

افسردگی واقعا غم نیست افسردگی ی خشم ازخودته اخرشم متتهی میشه ب اینک حسات بمیرن حتی نتونی گریه کنی اف ...

من دقیقا دیگه گریه نمیکنم خیلی دوست دارم زار بزنم ولی نمیشه چون یک غمی دارم که هیچ علاجی نداره😭

کاش میشد سرنوشتو از سرنوشت 
من دقیقا دیگه گریه نمیکنم خیلی دوست دارم زار بزنم ولی نمیشه چون یک غمی دارم که هیچ علاجی نداره😭

اخرشم میبینی ی کلاف پیچیده شده از عصبانیتاییه ک نصبت ب خودت داشتی و ب هر خبری واکنش نشون نمیدی و سرد سرده احساساتت 

اخرشم میبینی ی کلاف پیچیده شده از عصبانیتاییه ک نصبت ب خودت داشتی و ب هر خبری واکنش نشون نمیدی و سرد ...

نه عزیزم من در مقابل اخبار و رفتار کسی اصلا ناراحت نمیشم خیلی بیخیالم ولی مشکل فرزندم منو داغون کرده

کاش میشد سرنوشتو از سرنوشت