gol_banooooooo مدیر عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 1640 عنوان عفونت 😫😫😫 | مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 17 پست بچه هامن عفونت واژن دارم نمیدونم احساس میکنم دکترم زیاد حالیش نیست من ترشحاتم بیرون نمیادهمون توعه ترشحات تیکه تیکه کوچیک وکم وسفید وبی بو و ازبیرونم واژنم میسوزه تومعاینه بهم گفت التهاب داری متروواژو سیپرو وفلوکونازول داد تا حالا شما برای واژن سیپرو استفاده کردید؟ 🧸🧸🧸🧸🧸🧸 1400/11/22 | 10:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
abroghajari عضویت: 1400/06/17 تعداد پست: 660 واس عفونت واژن داده بود؟ سوزش داری؟ آره عفونت واژن داشتم.مترونیدازول هم بهم داد یه بار.الان سوزش خارش دارم فردا باید دکتر برم
gol_banooooooo مدیر استارتر عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 1640 آره عفونت واژن داشتم.مترونیدازول هم بهم داد یه بار.الان سوزش خارش دارم فردا باید دکتر برم ترشحم داری من که ندارم بیرون نمیاد 🧸🧸🧸🧸🧸🧸
elay_elaye عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 315 عزیزم اینستاگرام داری؟من خودم اطلاعاتی ندارم گلم 😟 ولی doctor_zananegiبه این پیج پیام بده خیلی حرفه ایَن تو این زمینهمشاورش رایگانه ، کلا مشاوره مشکلات زنانگی دارنمنم زیر نظرشونم مدتیه خیلی خوب و حرفه اینایشالله زود خوب شی گلم😘