2777
2789
عنوان

نظرتون رو بگید

102 بازدید | 17 پست

سلام

با پسری ۸ ماهه هستم

انقدر از عشق قبلیش گفته و خاطره گفته که هیچ کدومو نمیتونم فراموش کنم و همش یادم میاد و ذهن و همچنين روحم تحت فشار شدیدی هست.

هنوزم ادامه داره تا من بگم مثلا واسه قبلی اینکارو میکردی (که تستش کنم) شروع میکنه خاطره تعریف کردن و با جزئیات کامل میگه!

عکس هاشم پاک نمیکنه و همه جا سیو داره!

با این شرایط ازش میشنوم که منو دوستم داره!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کات

...گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد/!؟...                            ( گفت چشم تنگ دنیا دوست را                                               یا قناعت پرکند یا خاک گور ._.                                                    خب لازم شد بگم ک من متولد ۸۸نیستم و این عددو برای اوکی شدن کاربریم همینجوری الکی گذاشتم لطفا هی نگید متولد ۸۸ام(با تشکر)😂❤

اصلا دوست نداره😕

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

بسیار بسیار خطرناکه همچین رابطه ای

اینجا خیلی زود یاد می گیرید هر زمان توجیه خاصی برای نظرات ابلهانه یافت نمی شود آخرین تلاش مذبوحانه و ترفند موذیانه حمله به طرف مقابل با استفاده از کلمه «روشنفکر» می باشد نقطه ✴

در بهترین حالت به عنوان یه مُسکن برای فرار از دردش به شما پناه آورده. یا دوباره برمیگرده سراغ عامل درد و شما رو ول میکنه یا دردش خوب میشه و به مسکن احتیاجی نداره. از این رابطه سمی فرار کنید

اینجا خیلی زود یاد می گیرید هر زمان توجیه خاصی برای نظرات ابلهانه یافت نمی شود آخرین تلاش مذبوحانه و ترفند موذیانه حمله به طرف مقابل با استفاده از کلمه «روشنفکر» می باشد نقطه ✴

به نظرم فقط خودتو اذیت میکنی با موندن تو این رابطه 

تا زمانیکه هنوز رابطه ی قبلی رو تو ذهنش تموم نکرده ، به نظرم نمیتونه برات ادم مناسبی باشه

اینقدر این موضوع تو ذهنت هست که حتی خودتم میپرسی ازش که برای قبلی چیکار کردی.

پس بهترین کار کات کردنه