2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز لطفا جواب بده 

هکر خوب پیدا کردی؟؟؟

تونستی هک کنی اینستایلر کسی رو که میخواستی رو؟؟؟

چون یکی هم انگار بهت سایت معرفی کرده بود 

لطفا لطفا بگووووووو جواب بده خیلی لازم دارم خیلی 

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 
سایته که پولی بود.ن والا پیدا نکردم ..تو پیدا کردی؟

اره پیدا کردم چند تا ولی هیچ کدوم امتحان نکردم فعلا 

میخوای بیا باهم امتحان کنیم 

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 
سایته که پولی بود.ن والا پیدا نکردم ..تو پیدا کردی؟

خب باید پول خرج کرد دیگه 😆

اخلاق و ظاهر من چطوریه؟ کی ازدواج میکنم ؟

ترجیح میدی با ادمای کمتری در ارتباط باشی ولی ارتباط عمیق داشته باشی 

معمولا زود عصبانی نمیشی ولی وقتی عصبانی بشی خیلی بد قاطی میکنی 

دوست نداری بقیه خیلی تو کارات دخالت کن ( تا حدودی استقلال طلبی ) 

ظاهرم 

قد متوسط بین ۱۶۵ تا ۱۷۵ 

چشم و ابرو مشکی 

هیکلت متوسط به سمت لاغر 

اینا درست بود ؟ 

ترجیح میدی با ادمای کمتری در ارتباط باشی ولی ارتباط عمیق داشته باشی  معمولا زود عصبانی نمیشی و ...

۸۰ درصدشون درست بود 

حالا کی ازدواج میکنم؟؟ اخلاق و ظاهر همیر آینده؟؟؟کلا حستون راجب آینده م 

میرم شغل دولتی؟؟؟اگه آره کی؟؟؟

۸۰ درصدشون درست بود  حالا کی ازدواج میکنم؟؟ اخلاق و ظاهر همیر آینده؟؟؟کلا حستون راجب آینده م&n ...

تا ۳ سال دیگه ازدواج میکنید . احتمال خیلی زیاد عاشقانه . ظاهرش سنگین و خیلی موجه  قد ۱۸۰ و بیش تر  موها نسبتا کم پشت  هیکل متوسط ( خیلی ورزشی نیست ولی بدم نیس) . از اخلاقیتش حس میکنم ادم ساده و سر به راهیه  یکم سخت با خانوادتون ارتباط میگیره  خیلی دست و دل باز نیس ولی برای شما خوب خرج میکنه . خیلی بچه دوس داره و احتمالا ازتون بخواد که زود تر بچه دار بشید 

در کل حسم بهش خوبه 

راجب ایندتون هم حس خوبی دارم 

یکم الان داره بهتون سخت میگذره به هر دلیلی  ولی تا ۶ سال اینده زندگیتون کلا عوض میشه  نگران نباشین 😊😊

تا ۳ سال دیگه ازدواج میکنید . احتمال خیلی زیاد عاشقانه . ظاهرش سنگین و خیلی موجه  قد ۱۸۰ و بیش ...

ممنون عزیزم  انشالله همیشه سلامت باشین

ولی من خانوادم خط قرمزم هستن، و از مرد خسیس متنفرم، فک نکنم بتونم با همچین کسی زندگی کنم