2777
2789
عنوان

ازشیرگرفتن کودک

87 بازدید | 11 پست

دوستان من یه دختر ۱۸ماهه دارم که هم شیرخودمو میخوره هم شیرخشک ..و حالا غذا و میوه و اینا ...اما به شیر خودم وابسته هست .یعنی بخواد بخوابه شب با شیر من می‌خوابه..من الان ۶هفته باردارم.دکترم گفت قطعش کن.اینجا خوندم صبر زرد استفاده کردن ..من اطلاعی ندارم.میشه یکی دقیق بهم بگه چیه و باید چکار کنم ..انقدر ناراحتم براش 

اطلاع ندارم

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن میخوای راحت از شیر بگیری یه انار رو دون کن بهش سوره یس بخون ببرش امامزاده بده بچت بخوره. راحت گرفته میشه. من تجربه نکردم فعلا. 

صبرزردم یه چیزیه عطاری میفروشن. اونم میگن خوبه. 

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کممممم است.... 

من چسب زدم رو سینه ام گفتم ترکیده، خراب شده، سختی خودشو داره در هر صورت هم برا تو هم بچه تا ترک کنید جفتتون، من که خیلی غصه خوردم شاید بیشتر از پسرم 😭

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏

به نام خدا 

دکتر چرت گفته تا ماه شیش میتونی بهش شیر بدی. 

اینو مطمئنم قبلا که سخت میگرفتن میگفتن تا بری تو پنج ماه. 

صبر زرد بوشم حالتو بهم میزنه اما پسر من خورد. 

باید بریزی تو یه کم آب اندازه یه قاشق غذا خوری بمالی به سینت. 

میتونی با رژلب سینت رو قرمز کنی وبعد بگی ببین مامانی اوفف شده جیز شده نمیتونی ممه بخوری عزیزم  

دارو خونه ها هم دارن قطره مخصوص

عشق یعنی دوتا شاهزاده خوشتیپ 😇😇و یه پرنسس خوشگل🥰
تقریبا بله

چه خوب، آفرین به اراده ت، واسه بچه ها عالی میشه هم بازی هم میشن، واسه خودت یکم سخت میشه ولی میگذره و ارزشش رو داره 😊 من تا 2 سال بچه ام افسرده بودم 

بسلامتی چندتا بچه دارین الان

سلامت باشی عزیزم، یکی، واسه دومی بسرم زد برم پیگیر شم دکتر زد تو پرم گفت باردار نشی بهتره چون اصلا معلوم نیست چه اتفاقی بیوفته برات