2777
2789
عنوان

یه برادر دارم

138 بازدید | 15 پست

منو برادرم به هم شبیه هستیم اما ن اینکه کپ هم باشیم

بعد بعضیا میگن شما شبیه هم نیستین  بخدا حرفشون اصلا برام اهمیت نداره اما نمیخوام سریه بعد ساکت بمونم جوابشونو بدم اما نمیدونم چی بگم

مصلا میگن برادرت کپیه باباته توام کپیه مامانت اینجوری مییگن

از لحنشونم معلومه از عمد میگن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا اهمیت نده. اگه ب قول خودت عمدی میگن پس فهمیدن حساسی میخوان لج تو دربیارن‌.

خداکشتی آنجاکه خواهد بَرَد/اگر ناخدا جامه ازتن دَرَد    اَلحَمدُلِلّهِ کَما هُوَ اَهلُه🌹     20 ramada n           💕    99        My the ßest day💫💌
بنظرم منظورشون بده 

جدی نگیر بدهر میشه عکس العمل نشون بدی میفهمن حساسی 

شایدم سوتفاهم شده منظور بدی نداشته باشن

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
با منظورشون من مشگل دارم

بیخیال . همین که برادر داری خدارو شکر کن. من آرزوم بود داداش داشتم. با مردم کاری نداشته باش. چه منظور دارن چه ندارن. خوش باشین.خنده هاتو بلندتر کن چشم حسودان جا بره

خداکشتی آنجاکه خواهد بَرَد/اگر ناخدا جامه ازتن دَرَد    اَلحَمدُلِلّهِ کَما هُوَ اَهلُه🌹     20 ramada n           💕    99        My the ßest day💫💌
نمیدونم شایدم ولی این حسو ندارمم لحنشون بده

حتی اگه منظور داشته باشنم عکس العمل نشون ندی بهتره اینجوری فک میکنن واست بی اهمیته حرفشون ولی چیزی بگش قشنگ میفهمن حساسی دیگه ول نمیکنن

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792