2789

نه

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨

پدربزرگ دوستم نودساله بود؛با درگیری هفتاد درصد

موقع راه رفتن و فعالیت تا یه مدت نفس کم میاورد و سختش بود 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پدربزرگ دوستم نودساله بود؛با درگیری هفتاد درصد موقع راه رفتن و فعالیت تا یه مدت نفس کم میاورد و سخت ...

زنده موند ؟

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
زنده موند ؟

آره امیکرونم گرفت تازگیا🤕

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
آره امیکرونم گرفت تازگیا🤕

چ جالب واقعا که عمر دست خداست من بابام ۷۰سالش بود مریضی خاصی هم نداشت هیچچچج دارویی روش جواب نداد از دست دادیمش 

یکی از اقواممون با عمل قلب باز ووهزارتا مریضی دیگه با ۷۰درصد درگیری زنده موند و کامل خوب شد 

چ جالب واقعا که عمر دست خداست من بابام ۷۰سالش بود مریضی خاصی هم نداشت هیچچچج دارویی روش جواب نداد از ...

الهی🥺خدا رحمت کنه پدرتون رو به دل شما هم آرامش بده🖤

بله دقیقا حق با شماست یک وقتایی فکر میکنی یک قدمی مرگی اما همه چیز عوض میشه و برعکس

الهی🥺خدا رحمت کنه پدرتون رو به دل شما هم آرامش بده🖤 بله دقیقا حق با شماست یک وقتایی فکر میکنی یک ...

ممنون عزیزم 🌹

ایشالا همیشه سلامت باشی

ممنون عزیزم 🌹 ایشالا همیشه سلامت باشی

تنتون سلامت💗