2777
2789
عنوان

بیاید درد و دل کنیم

96 بازدید | 16 پست

کاربر قدیمیم یادمه دوسال پیش کاربریمو ترکوندم گفتم حالم خوب بشه برمیگردم اما خوب نشدم هیچکس رو نداشتم باهاش حرف بزنم واقعا داشتم میترکم نمیدونستم چی کار کنم یه روز انقد از شدت ناراحتی کوبیدم تو سر و صورتم که دو روزه خون دماغم..روزای وحشتناکی رو داشتم استرس زیاد افسردگی...همش تو خونههه درس...عاشق یکی شدم اما هرگز نگفتم بهش و دردش منو هر روز میخوره....و خیلی چیزای دیگه که از حوصلتون خارجه....شما ها چی؟ببخشید اگه بار منفی داره تاپیکم

منم عین توم

هلووو چطورین 😙همیشه بخند و شاد باش این کاربری دست یکی بوده و بمن دادش لطفاً تاپیکارو گزارش بزنید تا حذف شن در حال حاضر دوتایم رو این کاربری😉 تتلیتی سخت هستم😎خانم دکتر آینده😌دخترم با استایل اسپرت پسرونه،😜مخالف کودک همسری میشه برام یه صلوات بفرستید آرزوهام برآورده شن🥺💓،تاپیکای حس ششم و باحال پر بازدید تگم کنید😍شاعر میگه باز میشه این در صبح میشه این شب شاعرم تتلوعه😎😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😪🤍

چرا بش نمیگی دوسش داری

هلووو چطورین 😙همیشه بخند و شاد باش این کاربری دست یکی بوده و بمن دادش لطفاً تاپیکارو گزارش بزنید تا حذف شن در حال حاضر دوتایم رو این کاربری😉 تتلیتی سخت هستم😎خانم دکتر آینده😌دخترم با استایل اسپرت پسرونه،😜مخالف کودک همسری میشه برام یه صلوات بفرستید آرزوهام برآورده شن🥺💓،تاپیکای حس ششم و باحال پر بازدید تگم کنید😍شاعر میگه باز میشه این در صبح میشه این شب شاعرم تتلوعه😎😂

منم افسردگی بدی دارم،بیشتر از یکساله،با این که شرایط زندگیم بهتر میشه اما من دیگه اون آدم قبلی نشدم...با اینکه همسرم خیلی برا خوشحال کردنم زحمت می‌کشه اما من اصلا نمیتونم تحمل کنم،فوق العاده حساس و زودرنج...و همسرم اصلا اینا رو نمیدونه،اگه میدونست رعایت میکرد😔

میشه واسم دعا کنید؟امید دارم خدا به دعای شما در رحمتش رو به روم باز کنه😢💔