2821
2789
عنوان

احساس گناه

104 بازدید | 5 پست

من یه مدته احساس گناه‌ می‌کنم

میتونم‌براتون مثال بزنم ازش :

وقتی دارم خیالپردازی میکنم و توی اون همه بهم‌اهمیت میدن یجورایی احساس دوست داشتنی نبودن و گناه بهم دست میده

یا وقتی ناخودآگاه یکیو تو ذهنم زشت میدونم احساس گناه میکنم (نمیدونم چرا این حس میاد سراغم و از خودم ناراحت میشم و عذاب وجدان میگیرم که حتی تو ذهتم اونو زشت دونستم )

وقتایی که از خودم دربرابر بقیه دفاع میکنم ومجبور میشم داد بزنم و بقیه بد نگاهم میکنن ، از خودم متنفر میشم از زندگی سیر میشم دلم میخواد بمیرم .

وقتی یجایی میرم مثل لباس فروشی وقتی میخوام پرو کنم بقیه یجوری نگاهم میکنن که باعث میشه از خودم بدم بیاد و احساس کنم خیلی شبیه دمده ها و اسکلام

وقتی بقیه باهام حرف نمیزنن یا توجه نمیکنن احساس میکنم ضعیفم ناتوانم.

یخاطر دروغ هایی که گفتم که مصلحتی بودن و مجبور بودم بگم خودم رو یه انسان بدجنس و بی لیاقت میدونم .

خیلی گزینه های دیگه ای هم هستن اما نمیتونم همه رو بگم...

خیلی از این مورد هارو توی بقیه دیدم ک خیلی خوش و خرمن بهش افتخار میکنن

مثلا یکی از دوستم میره به یکی تهمت میزنه و بهش میخنده و خودشو کاملا فرشته‌ میدونه 

نه تنها خودش، بقیه هم عاشقشن میگن خیلی کیوت و مهربونه :|

بعد من میشینم واسه اونی ک بهش تهمت زده شده غصه میخورم...

میخواستم بدونم شما میدونید من چه مرگمه؟ :)

چون دیگه دارم به جنون میرسم گاهی اوقات میخوام خودکشی کنم..شاید فقط اینطوری بتونم خلاص شم.

منم الان احساس گناه عظیمی دارم💔

چرا واقعا؟ :) من دقیقا چرا باید این احساسات به سرم بیان..؟

که در نتیجش خودمو از بقیه بی ارزش تر ، ضعیف تر ، گناهکار تر و بی لیاقت تر بدونم :)؟

چرا باید مدام به مرگ فکر کنم چون فقط اینجوری میتونم خلاص بشم؟!💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا واقعا؟ :) من دقیقا چرا باید این احساسات به سرم بیان..؟ که در نتیجش خودمو از بقیه بی ارزش تر ، ض ...

من بخاطر یه موضوع دیگس

اگ دوس داشتی تاپیکی ک همین چند دقیقه پیش گذاشتم بخون😭حالم از خودم بهم میخوره دلم میخواد خودمو بکشم😭