2777
2789
عنوان

عفونت قارچی

280 بازدید | 39 پست

خانوما من پاپ اسمیر دادم عفونت قارچی داشتم دکتر مترونیدازول و ازیترومایسین و پماد کلیندامایسین داد ولی نمیدونم خوب شدم یا نه.عفونت مانع بارداری میشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه ترشحو خارش و سوزش نداری ینی خوب شدی چندروز استفاده کردی داروهارو

خیلی کم بودن داروها و پماد.یادم نیست دقیق ماه پیش استفاده کردم ولی فکر میکنم از هر کدوم دو‌تا ورق بود  

خیلی کم بودن داروها و پماد.یادم نیست دقیق ماه پیش استفاده کردم ولی فکر میکنم از هر کدوم دو‌تا ورق بو ...

اگه باز دیدی داری و عفونتت برگشته کلیترومازول ۲ درصد یا ۱ درصد واژینال با اپلیکاتور تزریق واژن کن یه درصد موضعیشم برا خارش بیرون از واژنته فلککونازول هم هرسه روز یکی البته اینا اگه بیماری زمینه ای نداری استفاده کن چون خطرناکه 

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
نه من ۸ ماهه برای اولی تو اقدامم عزیزم میگم شاید بخاطر همینه که باردار نمیشم 

ایشالا به زودی باردار شی عزیزم

آخه من بعد از زایمانه اولم عفونت گرفتم دیگه تا ۳ سال درگیرش بودم و برای دومی هم اقدام کردم همون ماهه اول باردار شدم دوباره زایمان طبیعی داشتم و الانم عفونت دارم.نه عزیزم فکر نکنم ربطی به عفونت داشنه باشه

ممنونم عزیزم🌹

فدات من خودم اولین باره گرفتم امشب شب پنجمی هس ک دارم تزریق میکنم راستی دوره ی درمانشم ۷ روزس

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه

دکترت مطمئنی خوب بوده ؟اخه ازیترومایسین عفونت قارچی رو بدتر میکنه رو بروشورش هم نوشتع واسه عفونت باکتریایی خوبه نه قارچی بروشور ازیترومایسین رو بخون میفهمی