2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 28 پست

به مادرت بگو 

تا به کسی نگی اروم نمی شی نباید برا کار یه عوضی تو عذاب بگیری که اگر بچه بودن هیچ فراموش کن بچگی از رو کنجکاوی بهم کار دارن  ولی اگر بزرگ بودن و رفتار جدی داشتن  بهتره از یه مشاور کمک بگیری 

اگر مادرعاقل و خوبی داری حتما بگو بهت کمک کنه اینجوری بی خودی ناراحتی اعصاب بگیری که چی مگه چی شده دنیا پر از عوضیه برا همه مون شکلای مختلفش ازارشون میرسه شمام اینجوری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما باید بری روانشناس اثرات این اتفاق تا حتی تو زندکی مشترک ممکنه بمونه زودتر به خودت کمک کن

تنهایی ک نمیتونم برم روانشناس من اینو حتی ب مامانم یا دوستای صمیمم نگفتم نمیدونم چ واکنشی نشون میدن😭

نمیشه سخته

خدابهت ارامش بده 

چندسالته اگه‌بخوای ازدواج کنی چی

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
به مادرت بگو  تا به کسی نگی اروم نمی شی نباید برا کار یه عوضی تو عذاب بگیری که اگر بچه بودن هی ...

غیر از مادرت به هیچ کسی نگو هیچ کسی محرمت نیست شاید بدترت کنند حتی شده تنهایی برو پیش مشاور اون کمکت کنه و مادرتو پدرتو حتی بخواد 

سالمه 

خداروشکر.

عزیزم بهت قول میدم نصف بیشتر دخترا بهشون تجاوز شده

فقط با هم فرق داره.

فراموش گن این دردو

ب مرور یادت میره،مث من ک درد اینکه برادر خودم ب بدنم دست میزد و فراموش کردم.

از اون فرد سعی کن دوری کنی

تا دوباره تکرار نشه.

چون سالمی زیاد لازم نیس عکس العمل خاصی داشته باشی.

یادت میره....زمان...

تنهایی ک نمیتونم برم روانشناس من اینو حتی ب مامانم یا دوستای صمیمم نگفتم نمیدونم چ واکنشی نشون میدن� ...

چرا نتونی تنها بری؟

درسته ادم نمیتونه به کسی بگه اما وقتی میری روانشناس درست مثل دکتر حس امنیت میکنی و راحتر از گفتن به بقیه میتونی بگی

چند سالته عزیزم؟

اگر همچنان اون افراد رو میبینی و امکان خطر هست یا این جریان اخیرا بوده حتما به مادرت بگو

15 سالمه پسر عمم رو نه ولی پسر همسایه رو اره میبینم😭😭

بازم تاکید میکنم باید بری روانشناس عزیزم

از فضای مجازی چیزی دستت نمیاد

کسی رو پیدا کن که متخصص ابیوز کودک باشه خیلی بهت میتونه ان شاالله کمک کنه

به احتمال زیاد ازت بخواد مادرتم ببری

چون درین حریانات خانواده ها هم به علت کمبود اگاهیشون سهم دارن و باید هم کمک کنن هم متوجه خلاهای رفتاریشون بشن