2777
2789
عنوان

عشق وجود دارد؟؟؟؟

116 بازدید | 20 پست

۸۰ درصد ازدواجا‌ شده هوس‌ و حدود ۹۸ درصد معیار برا ازدواج شده زیبایی  بعد اسم اینا رو گذاشتن عشق 

قلب مرده‌ از حرفایی که به دختره میزنه خندش میگره‌ میگه اینارو. از کجات بلغور میکنی    

فقط اون زمان ک ب دختره میگه من بدون تو قلبم میشکنه‌ و دیگه کار نمیکنه 

واکنش قلب مرده____[   ]

عشق فقط دو نوع 

عشق مادر فرزندی

عشق بنده به خدا

بقیه عشقا بعد سه روز تاریخ انقضاشون تمومه

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🙄

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جاهایی که از خوشی ها حرف زده بودیم جای دو رد پا بود،و جاهایی که از سختی ها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود.به خدا گفتم تو سختی ها کنارم نبودی؟..گفت آن رد پایی که میبینی من هستم ، تورا در سختی ها به دوش میکشیدم..❤️مهربان خدای من❤️

منم شک دارم😂

وقتی عشقم ولم کرد و بعدچندوقت برخلاف انتظارم دیدم ازش دل کندم ک هیچ حتی راضی ب برگشتش نشدم شک کردم ب وجود عشق چون حسم خیلی عمیق بود و فکر میکردم عشقه ولی دیگ ب اون شدت کسیو دوست نداشتم

تاپیک قانون جذب شکرگذاری  کتابخوانی  تگم کنید                                     من خدایی دارم که به هنگام غمم میگرید      وبه هنگام خوشی های دلم میخندد😍                                I love god ❤❤❤  I love me