2777
2789
عنوان

دلم تنگ شدهههههه

159 بازدید | 21 پست

دلم برای شوهرم تنگ شده ۱۳ روزه کرونا گرفتمدخونه مادرمم از کرج تا تهران از هم دوریم دخترمم ۳ سالشه تازه ی هفتس گرفته کی خوب میشیم اخه ...علایم نداره دخترم  ولی من هرزگاهی کهیر میزنم هرزگاهی هم بدنم کبود میشه

الهی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلتا گرفتی .امیکرون که زود خوب میشن .لعنت به کرونا 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
دلتا گرفتی .امیکرون که زود خوب میشن .لعنت به کرونا 

اصلا اینجوری نیست 

اومیکرون مرگه مرگگگ

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   
اصلا اینجوری نیست  اومیکرون مرگه مرگگگ

من تو بارون موندم سرما خوردم شمال .ولی ابجیم رفت مهمونی امیکرون گرفتن .خودش پسرش درد شدید بدن وسردرد داشتن .روز ششم بهتر شدن ولی همسایم گرفته حالش بد انگار هرکس یه مدل .منم کلی آدمای مریض دورمه نگیرم خوبه😐

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی