2777
2789
عنوان

بیایید از زندگیم بگم 😔

281 بازدید | 5 پست

سلام دوستان عزیزم 

این نوشته رو با کلی درد و غم دارم مینوسم اولش از بچگیم بگم ۶ساله م بود که همش از داداشام و مادرم کتک میخوردم آخه دختر ۶ساله کتک خوردن داره اونم با کمربند😔 یا لگد و کشیدن گیسام ۹ساله م بود داداشم با پاشنه پاش زد دستمو شکست چقدر درد کشیدم همون ۹سالگی چهارشنبه سوری بود بیرون بودم ترسیدم جیغ زدم رفتم تو حیاط که مادرم با پارچ زد تو سرم. سرم شکست 😔 خیلی کتک خوردم که وقتی فک میکنم موهای تنم سیخ میشه از بچگی تنها بودم میگفتن مغزت مشکل داره تو هیچی نمیشی من هرشب با حرفاشون گریه میکردم قایمکی. سال دوم دبیرستان رفتم رشته انسانی خیلی تلاش کردم کنکور که دادم دبیری قبول شدم خودمو ثابت کردم به همشون شکر خدا الان معلمم. زندگی خیلی سختی داشتم و دارم الانم اذیتم میکنن داداشم اصلا منو جایی نمیبرن پیش خودشون میگن زشته آبرومون میره. هر خواستگاریم که داشتم نگام کردن پشیمون شدن تا یکی دو ماه پیش که عاشق شدم اومدن خواستگاری خودش منو خیلی میخواد ولی خانواده ش نه میگن زشته میخوام باهاش حرف نزنم ولی خیلی تنها میشم 😔

با وجود اینکه خیلی اذیتم میکنن همیشه براشون دعا میکنم هیچوقت ناراحت نشدم ازشون فقط دلم برای خودم میسوزه.

توروخدا همین الان برام یه صلوات بفرستید و دعام کنید که مشکلاتم حل بشه خدا کمکم کنه 😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ان شاءالله همیشه تا آخر زندگیت آرامش داشته باشی و خوشبخت بشی گلم 

خدا کنه اونا هم به راه راست هدایت بشن🥲😐😂

عضو گروه ۳ ستاره 🤩 پیش به سوی لاغری😍 وزن الان ۷۷ وزن هدف اول ۶۷ بعد ۶۲

سلام عزیزم خوبی؟؟ من میدونم تو خیلی هم زیبایی هرکسی زیبایی رو تو یه چیز میبینه اون پسر مطمعنم عاشق خودت واقعیت شده هرجور میتونی بجنگ و باهاش ازدواج کن اینجور ادما ارزش دارن مطمعنم خوشبخت میشی حس ششممم میگه (حس ششم من هیچ وقت دروغ نمیگه) و عزیزم من خودم یکیو میشناسم همه میگفتن چقدر زشته ولی از دید من ادن زیباترین بود بعد فهمیدم هرکدوم از اون اشخاص که گفتن طرف زشته خودشون فقط به چهره محدود کرده بودن و یکیشون پای این زیبایی عروسش پسرشو بدبخت کرد چون عردسش فقط خوشگل بود از انسانیت بویی نبرده بود پست ترین و دروعگو ترین ادمی بود تو زندگیم‌دیدم .عزیزم فقط یچیز بگم همیشه بگو من چقدر خوشگلم من بهترینم من خوشبخترینم ی مدت از ته دل بگو بعد ۳ ماه خودتو تو اینه نگاه کن شاید تو هنوز اون ادم باشی تو اون کالبد تن ولی روحت دگرگون شده و دیگه یجور دیگه خودتو میبینی و دید همه نسبت بهت عوض میشه چون تو باور داری به زیباییت و بهترین بودنت.

تو میتونی زیباارین باشی فقط از دید کسی که دیوونه وار عاشقته و اون خودتی که بیشتر از همه خودتو باید دوست داشته باشی هرچند قبل از اینا خدا تو رو بیشتر از همه دوست داره 😉😊

سلام عزیزم خوبی؟؟ من میدونم تو خیلی هم زیبایی هرکسی زیبایی رو تو یه چیز میبینه اون پسر مطمعنم عاشق خ ...

وایییی مرسیییی حرفات چقدر قشنگ بود 😍😍😍😍😍😍