2777
2789
عنوان

شمام‌ مث منین؟

46 بازدید | 14 پست

وقتی میرم عروسی همش به نگاه های دوماد و عروس و حرکاتسون‌ دقت میکنم بعد ک میایم خونه ب ساعت نگاه میکنم میگم الان خوابیدن تو تخت مشغول چیزن  

وای خدا حالا صد سال ی بارم میرسم عروسیا‌ ولی حال میده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید من الان خیلییی حقیرو ضایم؟باید یازده میبودم ولی دهمم ..بخاطر مشکلات روانی یه سال عقب افتادم د ...

نه چرا ضایع باشی من یکی میشناسم ۳۰ سالشه تازه دانشگاه رفته

مال قبلنا بود  الان کاراشون رو میکنن بعد ی جشن فرمالیته😂

والا این فیلما که تو اینستا هست تو حلق همن عکس و فیلم و خونه رفتن و پارتی و بغل و ....هزار تا کار دیگه میکنن بعد میگن با سختی به هم رسیدیم😐تازه میگن فلان تاریخ عقد کردیم و محرم شدیم،انگار خیلی براش مهم بوده تا الان

والا این فیلما که تو اینستا هست تو حلق همن عکس و فیلم و خونه رفتن و پارتی و بغل و ....هزار تا کار دی ...

با شکم گنده لباس عروس میپوشن با افتخارم عکساشون میذارن اینستا با شکم شش ماهه

والا این فیلما که تو اینستا هست تو حلق همن عکس و فیلم و خونه رفتن و پارتی و بغل و ....هزار تا کار دی ...

ما ی فامیل نزدیک داشتیم دختره هفته به هفته خونه پسره میموند پسره هم خونه مجردی داشت ،فکر کنم با هم نماز و روزه انجام میدادن🤔😂

با شکم گنده لباس عروس میپوشن با افتخارم عکساشون میذارن اینستا با شکم شش ماهه

یه فیلم بود دختره از دوازده سالگیش با پسره بود ،تو خونه مجردی پسره بودن تا بیست سالگیش ازدواج کرد،جالب تر مادرش بود که بعد از اون مادرش ازدواج کرد و عروسی گرفت از دخترش بیش تر به خودش رسیده بود،عروسیی کامل.یعنی هشت سالللل با هم بودن تازه تو حلق هم عکساشون،تو یه خونه بودن