2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چجوری هست مزوتراپی؟۱۸ سالمه واسم انجام میدن؟

منم ۲۰ سالمع 

برو اول دکتر پوست و مو بهت بگه چیکار کنی ازمایش خون برات بنویسه مزو ترابی ویتامین و مواد مورد نیاز مو رو با امپول میزنه ب کف سرت

منم ۲۰ سالمع  برو اول دکتر پوست و مو بهت بگه چیکار کنی ازمایش خون برات بنویسه مزو ترابی ویتامی ...

مشکل هورمونی هم دارم اما موهام بخاطر اون نیست از اول اینجوری بوده بعد امپول بزنن اون قسمت خالی پر میشه؟؟

مشکل هورمونی هم دارم اما موهام بخاطر اون نیست از اول اینجوری بوده بعد امپول بزنن اون قسمت خالی پر می ...

اره بهتر میشه یکم پر میشه

توام مثل من تستسترونت بالاس؟؟؟

لعنت ب این هورمونا موهای قشنگم نابود شد بخاطرشون😭

اره بهتر میشه یکم پر میشه توام مثل من تستسترونت بالاس؟؟؟ لعنت ب این هورمونا موهای قشنگم نابود شد ب ...

واسه نازکب مو هم تاثیر داره؟اره منم بالاس ولی موهام بخاطر اون نیست البته خب مسلما تاثیر داره ولی از اول موهام اینجوری بوده

واسه نازکب مو هم تاثیر داره؟اره منم بالاس ولی موهام بخاطر اون نیست البته خب مسلما تاثیر داره ولی از ...

واسه نازکی مو قرص هیرویت خوردم مکمله تقویتیه زخیم میکنه ولی موقت تا هورمونامون خوب نشه موهامونم خوب نمیشه 😭😭 تو واس تستسترون بالا قرص خوردی؟ چی خوردی😭

اسپیرونولاکتون و سیبل میخورم

اهااا من ول کردم دیگه نخوردم چون بعد از قطعشون دوباره ب روال سابق برمیگردی از طرفی کلی عوارض دارن هوووف این ماه ک اصن پریود نشدم انقدر ناراحتم ک خدا میدونه فقط 

اهااا من ول کردم دیگه نخوردم چون بعد از قطعشون دوباره ب روال سابق برمیگردی از طرفی کلی عوارض دارن هو ...

گرمی بخور من دارم شروع میکنم گرمی هوردن چای زنجبیل میخورم و ارده شیره چون طبعم سرده اگه تو هم سردی بخور

گرمی بخور من دارم شروع میکنم گرمی هوردن چای زنجبیل میخورم و ارده شیره چون طبعم سرده اگه تو هم سردی ب ...

توام تا حالا شده نشی؟ یا دیر بشی بعد خونریزیم کمه در حد ۲ روز شاید لکه بینی سیاه دارم😭 اره زعفرون میخوردم میشدم با اینکه در حد ۲ روز بود ولی میشدم زعفرون تموم کردیم🤣🤣