2777
2789
عنوان

لانه گزینی

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز به پریودم نرسیده گلی ۹.۸ روز دیگه مونده ان شالله که نباشه

انشاالله چیزی نیست گاهی وقتی تخمک ازاد میشه اون کیسه فولیکول که باید جمع بشه نمیشه و کیست خوش خیم بوجود میاره گاهی دردها بخاطر اونه گاهی بخاطر بارداری و علت ها متفاوته نگران نباش اما چون گفتی دردت نفس گیره صبر نکن و برو چکاپ

Silenc says a lot more than you think 🤍
معمولا میگن اژ شب ۱۱ سیکل تا ۲۰ یک شب درمیون اما اگه زمان تخمک کذاریتو میدونی همون یبار انجام بدی با ...

مرسی گلم من روز ۱۴م پریودیم رفتم سونو گفت تخمدان سمت راستت تخمک ازاد کرده وچروکیده ست،به دکتر گفتم کی تخمک ازاد میکنم گفت احتمالا همون روز۱۲ م بوده که تاالان چروک شده،ولی ازاونورم میگن ۱۴ روز قبل .

یکم این اعدادباهم جور در نمیاد مثلا من این ماه ۳م شدم ،ماه قبل ۶م یا۷م بود زمان دقیقشو اصلا نمیدونم بعد من اون اعلایم رو ندارم به دکترم گفتم بعضی خانما که بدنشون حساست تره اینجورین

لطفالایک نکنید،ممنون
انشاالله چیزی نیست گاهی وقتی تخمک ازاد میشه اون کیسه فولیکول که باید جمع بشه نمیشه و کیست خوش خیم بو ...

ممنونم حالا ان شاالله که خیره طوری نمیشه همین دوماه پیش به خاطر سقط بیمارستان بستری بودم که حالم از هرچی بیمارستانه بد میشه

مرسی گلم من روز ۱۴م پریودیم رفتم سونو گفت تخمدان سمت راستت تخمک ازاد کرده وچروکیده ست،به دکتر گفتم ک ...

خب جنسیت بچه که برات مهم نیست پریودت که تموم شد دو روز استراحت کن بعد یک شب درمیون اقدام کن اسپرم اگه کیفیتش خوب باشه تا پنج روز توی بدنه زن زنده میمونه یعنی اگه شما مثلا ۱۱ سیکل حتی ۱۲ اقدام کرده باشی و اسپرم هم خوب بوده باشه احتمال زیاد بارداری صورت گرفته

چند ماه اقدامی؟ از کیت هم میتونی استفاده کنی

Silenc says a lot more than you think 🤍