2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز من همیشه قبل پری یک هفته تا ۱۰ روز سینه درد داشتم با دل درد خفیف اینام هنوز خبری نیس فقط دل درد ...

من هیچوقت سینه درد نداشتم تو عمرا چرا اینماه اینجوری شدم دقیقا بعد از پریودم شروع شد سینه درد

منم واقعا سخته انتظار از دکتر رفتنم خسته شدم کاش ما هم مامان بشیم

ازت خواهش میکنم بی خبرم نذار هر اتفاقی که افتاد انشالله خدا این ماه دیگه دلمون رو نمیشکنه منم خبر،میدم

چند روز مونده به پری گلم

من ۳۰ سیکلم این من دکتر بهم لتزورول با متفورنین قرص مدروکسی برا تنظیم داده الان ۴ روزه قرص مدروکسی تموم شده میگن ۳ تا ۱۰ روز بعدش پر میشی نمیدونم بخدا گیج شدم میترسم بی بی بزنم 

ماه پیش ۲۲ پرشدم ولی خوب منظم نیس پری

واقعا هیچ وقت فکر نمیکردم بچه دارشدن سخت باشه😫 الهی آمین هرکی منتظره خدا بهشون بده ماهم جزوشون ...

الهی امین گلم توم این ماه هر اتفاقی افتاد اینجا بهمون خبر بده که باهم خوشحال بشیم

من ۳۰ سیکلم این من دکتر بهم لتزورول با متفورنین قرص مدروکسی برا تنظیم داده الان ۴ روزه قرص مدروکسی ت ...

اره منم این ماه کلومفین و مدروکسی خوردم امپول سینال اف هم زدم سه روز بعد امپول کیت تخمک گذاریم مثب شد و اقدام کردم انشالله خدا بهمون رحم کنه این ماه دامن هممون رو سبز کنه