2777
2789
قربون اون دل پاکت بشم ایشالله شماهم حامله باشی گلم دامنت سبزبشه ♥️♥️♥️♥️

فدات شم عزیزم بیشتر برای تو خوشحال شدم واقعا خیلی خوشحال میشم یکی که منتظره جواب میگیره تازه اینم بگم روز پدره سوپرایزش کن😍😍😍

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدات شم عزیزم بیشتر برای تو خوشحال شدم واقعا خیلی خوشحال میشم یکی که منتظره جواب میگیره تازه اینم بگ ...

آره حتما،خیلی دوست دارم بگم بهش راستش یکم بابت وضعیت گرونی خودش اوایل میگفت نه جلوگیری میکرد بعدش الان تقریبا۷سال هست ازازدواجمون میگذره خودش دیگه ۵ماهی هست بیخیال شدبعدجلوگیری نکرد میدونم خودشم میخوادولی ازعکس العملش میترسم وای اگه خواهرشوهرم بدونه ازخوشحالی بال درمیاره 

آره حتما،خیلی دوست دارم بگم بهش راستش یکم بابت وضعیت گرونی خودش اوایل میگفت نه جلوگیری میکرد بعدش ال ...

الهی مطمئن باش ذوق میکنه عزیزم من باور دارم بچه برکتشو با خودش میاره عزیزم راستی منم گشنمه ها دائم😂😂😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چشم فداتشم سرنمازدعات میکنم الهی حاجتوبگیری ویه نی نی خوشگل نصیبت بشه گلم 💋💋🌹♥️

قربونت با خبرت روزمو ساختی خیلی بی حال شده بودم انرژیم برگشت راستی درخواست دوستی دادم بعدا از نی نیت برام بگی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی مطمئن باش ذوق میکنه عزیزم من باور دارم بچه برکتشو با خودش میاره عزیزم راستی منم گشنمه ها دائم😂 ...

فدات عزیزم ایشالله که نی نی خوشگلت گشنش شده باشه 😂😂😂الهی که نی نی تودل هست قشنگم

فدات عزیزم ایشالله که نی نی خوشگلت گشنش شده باشه 😂😂😂الهی که نی نی تودل هست قشنگم

قربونت میشه بیای اونور بحرفیم دقیق تر از علائمت بگی ببینم بهم میخوره یا نه 😂😂😂😂الکی امیدوار شم

1
5
10
15
20
25
30
35
40