2777
2789
ایشالله یه نی نی خوشگل داری عزیزم منم خیلی انتظارکشیدم تقریبا دوسال اوایل ازدواج دوبار باردارشدم که ...

قربونت عزیزم ایشالا دیگه انتظار نکشی منم یه سقط داشتم😭 نمیدونم خدا کی باز نگاهمون میکنه😭

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم اگه ازبارداری نباشه احتمالاواسه پری های قبل هست که دفع نشده الان خارج میشه نگران نباش

عجیبه نمیدونم والا اطلاعی ندارم خیلی کم بود رو دستمال دستشویی دیدم فقط بعد تعجب کردم چون تا الان 1بارم اینطوری نبوده امیدوارم لااقل مشکل خاصی نباشه😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا عزیزم راستی شما فردا موعدته بی بی نزدی

نه منم استرس دارم میترسم بزنم منفی باشه امروزمیرم میگیرم میزنم من جاریم میگفت ۳ماه اوایل بارداری پری بوده ونمیدونسته بخاطراین میگم معلوم نیست بایدچندباربزنیم

نه منم استرس دارم میترسم بزنم منفی باشه امروزمیرم میگیرم میزنم من جاریم میگفت ۳ماه اوایل بارداری پری ...

ببین من سری پیش فقط وسط سیکل یهو سینم سنگین شد و تیر کشید اصلا فکرشم نمیکردم بخاطر بارداریه بعد نزدیک پری بهم استرس وارد شد یدفعه حالت تهوع گرفتم بازم نمیدونستم بخاطر بارداریه تا اینکه از موعدم گذشت دیدم نمیشم نرفتم حتی. بی بی بگیرم انقدر مطمئن بودم نیستم تا اینکه بی بی زدم سریع 2خط پرنگ شد چون فکر نمیکردم به بارداری اصلا دقتم نمیکردم به علائم الان ولی کوچیک ترین چیزارم توجه میکنم دلم میخواد بازم سوپرایز شم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین من سری پیش فقط وسط سیکل یهو سینم سنگین شد و تیر کشید اصلا فکرشم نمیکردم بخاطر بارداریه بعد نزدی ...

آره واقعامعلوم نمیکنه من الان ۱۰روزهست سینه هام یخورده سفت شدن دست میزنم یکم دردمیکنه دوروزپیش زیادبود الان یکم دردش بهتره سه چهارروزبودحوس ماکارانی که آبکش میشدمیکردم هرروزمیخوردم الآنم ضعف کردم حوس کردم امادیشب چون تاصبح بیداربودم نا ندارم بلندبشم درست کنم باورکن بعضی وقتا حس میکنم توهم میزنم که باردارم شایدم باشم 

آره واقعامعلوم نمیکنه من الان ۱۰روزهست سینه هام یخورده سفت شدن دست میزنم یکم دردمیکنه دوروزپیش زیادب ...

منم به شدت این ماه همش گشنمه از صبح که بلند میشم ضعف شدید دارم تا شب به نظر میاد بارداری با اون علائم اصلا بی بی نزدی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم به شدت این ماه همش گشنمه از صبح که بلند میشم ضعف شدید دارم تا شب به نظر میاد بارداری با اون علائ ...

نه نزدم منم مثل شماضعف دارم به نظرت برم بگیرم بیام بزنم یازود هست ماه قبل ۴یا۵روزبعدپری رابطه محافظت نشده داشتیم کلن این ماه یجوری بودم ولی بازم شک دارم