2777
2789
خدا از دهنت بشنوه ولی میترسم بازم میگم نکنه خطا داره 😢 کمرمم به شدت درد داره نمیدونم مال پریه یا نه ...

ایشالله که باردارباشی عزیزم نترس احتمالالک لانه گزینی هست خودمم این ماه اولین باره صبح هادوسه روزرگه های خونی قبل پری میبینم بااین علائم انشالله هرچی صلاحه همون میشه عزیزم ولی مطمئنم بارداری چون پرنگ افتاده میخوای مطمئن بشی بازم یکی دیگه بزن خیالت راحت میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالله که باردارباشی عزیزم نترس احتمالالک لانه گزینی هست خودمم این ماه اولین باره صبح هادوسه روزرگه ...

نمیدونم اصلا لک لانه گزینی کیه وقتش ولی چون داشتم تاحالا شک کردم امیدوارم باشم یه بی بی دارم نمیدونم بزنم یا وایسم موعد بزنم ایشالا این ماه هرکی منتظر خدا از انتظار درش بیاره 😭

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایشالله عزیزم🥰😘میخوای باز یکم صبرکن ولی میتونی بازم دوباره بزنی 

انقدر بی بی منفی دیدما اصلا اسم بی بی میاد میلرزم😂😂😂با ترس میرم سمتش به نظرت اون یدونرو بزنم یا وایسم موعد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انقدر بی بی منفی دیدما اصلا اسم بی بی میاد میلرزم😂😂😂با ترس میرم سمتش به نظرت اون یدونرو بزنم یا و ...

میتونی بزنی عزیزم اگه این بارم هردوش قرمز شدمطمئنم بارداری عزیزم بعداگه خواستی میتونی وقت موعدهم دوباره بزنی 

میتونی بزنی عزیزم اگه این بارم هردوش قرمز شدمطمئنم بارداری عزیزم بعداگه خواستی میتونی وقت موعدهم دوب ...

پس دعا کن😭برم بزنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینسری منفی شد اونو 6روز مونده زدم اینو 3روز مونده خیلی ناراحت شدم😭😭😭

نترس عزیزم بازم به موعدرسید بزن چون اصلامعلوم نمیکنه یه خانم سه یا۴بارزده بودکلن منفی بود رفته بودآز داده بودمثبت بودتاوقت موعدنرسه ۱۰۰در۱۰۰نمیتونی مطمئن بشی خطازیادهست عزیزم🌹

نترس عزیزم بازم به موعدرسید بزن چون اصلامعلوم نمیکنه یه خانم سه یا۴بارزده بودکلن منفی بود رفته بودآز ...

نمیدونم ایشالا همینطور که شما میگی باشه خیلی بی حال شدم لعنت به انتظار😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توکل برخداانشالله که بارداری واین هم خطابوده باشه عزیزم ❤

به نظر شما اون لک که دیدم اگه مال بارداری نباشه واسه مشکل خاصیه؟ اصلا 1 بارم اینطوری نشدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم ایشالا همینطور که شما میگی باشه خیلی بی حال شدم لعنت به انتظار😭

ایشالله یه نی نی خوشگل داری عزیزم منم خیلی انتظارکشیدم تقریبا دوسال اوایل ازدواج دوبار باردارشدم که ناخواسته سقط شدن اولی نمیدونستم باردارم فکرکردم آنفلازاگرفتم دکتردارودادافتاد دومی هم که فهمیدم وخوشحال بعدش گفت قلبش تشکیل نشده وبایدسقط بشه ۴سال بعدش جلوگیری کردیم الان چندوقته محافظت نداریم ولی امیدم بخداست ببینم چی میشه هرچی صلاح هست عزیزم ایشالله خدا دل همه منتظرهارو شادکنه❤ 

به نظر شما اون لک که دیدم اگه مال بارداری نباشه واسه مشکل خاصیه؟ اصلا 1 بارم اینطوری نشدم

نه عزیزم اگه ازبارداری نباشه احتمالاواسه پری های قبل هست که دفع نشده الان خارج میشه نگران نباش