2777
2789
عنوان

فازتون چیه 😐؟؟؟؟

247 بازدید | 12 پست

گزارش میزنید خودمم میخواستم تعلیق شه 

نیاز به زحمات شما نبید 😐

صلبات

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینطوری)))(؟') *) تایپ$($) (2)##8نکن

چشم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
من درگیر تاپیک های بقیه شدم یادم رفت گزارش بزنم ترکید؟ 

چیو گزارش بزنی

همون مرتضی رو خیلی رو مخ بود

خیلی که چه عرض کنم

بیشتر از حد مجاز رو مخ بود

خیلی

مگ مرتضی نبود؟؟

چرا اخرش یهو مصطفی شد😐😐

اسمم زهراس نگید پیتزا جون😂🛍 تصمیم گرفتم دیگ ب گذشته سیاهی ک داشتم فک نکنم و تو زمان حال زندگی کنم🦋💙 ینی دوس دارم کساییو ک مث خرس میخورن عین مارمولک لاغرنو جوری بزنم ک صدا خر بدن عین مرغ تخم بزارن😂🗡 و بدشانس واقعی ب من میگن ک روز ب روز چاق تر میشم🥴🏹 شازده کوچولو میگ : تنها با قلبه که میشه به درستی ببینیم ، چیز های مهم با چشم دیده نمیشن🏷👑 https://harfeto.timefriend.net/16464922231809 بنظرتون چجور ادمی ام ؟ سوال بپرسین جواب بدم🌱😌🤔
مگ مرتضی نبود؟؟ چرا اخرش یهو مصطفی شد😐😐

تو هم بودی؟

تو هم بودی؟

بلی😂

اسمم زهراس نگید پیتزا جون😂🛍 تصمیم گرفتم دیگ ب گذشته سیاهی ک داشتم فک نکنم و تو زمان حال زندگی کنم🦋💙 ینی دوس دارم کساییو ک مث خرس میخورن عین مارمولک لاغرنو جوری بزنم ک صدا خر بدن عین مرغ تخم بزارن😂🗡 و بدشانس واقعی ب من میگن ک روز ب روز چاق تر میشم🥴🏹 شازده کوچولو میگ : تنها با قلبه که میشه به درستی ببینیم ، چیز های مهم با چشم دیده نمیشن🏷👑 https://harfeto.timefriend.net/16464922231809 بنظرتون چجور ادمی ام ؟ سوال بپرسین جواب بدم🌱😌🤔