2777
2789

سلااام 

عزیزانم من تو کار پوشاک زنانم به چند نفر احتیاج دارم جهت همکاری.

ب اینصورت ک من عکسارو برای شما میفرستم شمام انلاین شاپ‌خودتونو بدون هیییچ سرمایه ای راه میندازید😍

درضمن میتونید تو باسلام غرفه بزنید ک کاملا مطمئن باشید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارا رو چجوری ازت بگیریم؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 
کارا رو چجوری ازت بگیریم؟

شما سفارش میگیرید من ارسال میکنم برای مشتری 

هرقیمتی ک من بگم شمام خودتون میتونید روش بکشید ۱۰ درصدم ثابت من بهتون میدم... دیگ چی بهترازاین😁

میترسم ازت

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 
میترسم ازت

ببخشید ولی از این حرفت خیلی جاخوردم😬

عزیزم گفتم ک میتونی توی باسلام‌غرفه بزنی

تو باسلام تا جنس تحویل مشتری داده نشه پول بدست منه فروشنده نمیرسه

ببخشید ولی از این حرفت خیلی جاخوردم😬 عزیزم گفتم ک میتونی توی باسلام‌غرفه بزنی تو باسلام تا جنس تح ...

باسلام چیه ؟