2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم کیستی که درحال کوچیک شدن هست دیگه نمیتونه بزرگ بشه وباید حتما با دارو اون ۲سانت هم بره.

با فریبارحیمی
کارشناس مامایی

زنان وزایمان
بیماریهای زنان
مراقبت های بارداری
مراقبت های قبل و بعداز بارداری
تنظیم ومشاوره خانواده
تفسیر سونوگرافی وآزمایش و پاپ اسمیر
تعیین جنسیت جنین
اقدام بارداری
درمان تخمدان پلی کیستیک
مشاوره ودرمان اختلالات جنسی
سلامت جنسی

مشاور ارشد کشوری وفعال در تمام اپلیکیشن های پزشکی کشور 

مثل مشورپ

هر تایم مشاوره نیم ساعت
آنلاین ۲۴ساعته وپاسخگویی در لحظه

بیشترین میزان رضایت کاربران درتمام زمینه ها fariba.rahimi.midwife@

سلام عزیزم کیستی که درحال کوچیک شدن هست دیگه نمیتونه بزرگ بشه وباید حتما با دارو اون ۲سانت هم بره. ...

عزیزم توی سونو اول که کیست رو تشخیص دادن گفتن نوع کیست هموراژیک هستش بعد دوماه مدروکسی پروژسترون دادن بهم ۳ سانت کوچیک شد ولی ۲ سانتش باقی موند که برام دوفاستون تجویز کردن برای دوماه و ازمایش ca125 نوشتن که نرمال بود توی سونوگرافی دوم هم کیست رو حاوی مقدار کمی اینترنال اکو و وجود ۳ سی سی مایع ازاد در لگن توصیف کردند 

بنظر شما اندومتریوزه؟اگه اندومتریوز بود طبیعتا انقد سریع کاهش سایز نمیداد نه؟

عزیزم توی سونو اول که کیست رو تشخیص دادن گفتن نوع کیست هموراژیک هستش بعد دوماه مدروکسی پروژسترون داد ...

آندومتریوز خطرناکه و معمولا بادر همراهه واگر بود حتما توی سونو نوعش رو میگفت.

آندومتریوز روز به روز بزرگتر میشه معمولا

آندومتریوز خطرناکه و معمولا بادر همراهه واگر بود حتما توی سونو نوعش رو میگفت. آندومتریوز روز به روز ...

اصلا بنظر من همین که نصف سایز کیست از بین رفته امیدوار کنندست نه؟

بنظر شما کسایی بودن که مثلا برای بطرف شدن کیست هموراژیکشون بیشتر از دوماه وقت بزارن مثلا مثل من ۴ ماه؟

منم ۷ سانت بود 

ی ماه ال دی 

ی ماه مارلین 

خوردم شد ۲ سانت ۱ سانت و نیم 

الان ی ماه دزوسپتیو خوردم دیگ لازم نیس سونو بدم؟

کاربرقدیمی هستم میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرسی🌱(اینجا سایت تبادل نظر هست پس دوست عزیز اگه نظرم رو دوست نداشتی گزارش نزن)
منم ۷ سانت بود  ی ماه ال دی  ی ماه مارلین  خوردم شد ۲ سانت ۱ سانت و نیم  الا ...

چرا چرا حتما باید سونو بدی ببینی کوچیک شده یا نه.وقتی سونوی دومو دادی و دیدی کامل از بین نرفته دکتر چی گفت بهت؟نگفت اندومتریوزه؟

چرا چرا حتما باید سونو بدی ببینی کوچیک شده یا نه.وقتی سونوی دومو دادی و دیدی کامل از بین نرفته دکتر ...

دوبار سونو دادم یه بار ک فهمیدم کیست دارم ۷ سانت 

ی بارم بعد ۲ ماه که شد ۲ سانت یا ۱ سانت و نیم 

امشبمم قرصم تموم شد باز سونو بدم؟

کاربرقدیمی هستم میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرسی🌱(اینجا سایت تبادل نظر هست پس دوست عزیز اگه نظرم رو دوست نداشتی گزارش نزن)
چرا چرا حتما باید سونو بدی ببینی کوچیک شده یا نه.وقتی سونوی دومو دادی و دیدی کامل از بین نرفته دکتر ...

گفت باورم نمیشه خیلی خوشحالم کوچیک شده😐😂

چون تا اتاق عمل رفتم برگشتم اورژانسی بودم پیچ خورده بود دور تخمدانم شانس اوردم برگشت کرد 

ماه اولم استراحت مطلق بودم 

دوبار سونو دادم یه بار ک فهمیدم کیست دارم ۷ سانت  ی بارم بعد ۲ ماه که شد ۲ سانت یا ۱ سانت و نی ...

اره حتما بعد پریودیت سونو بده قبلش فایده نداره.خودت حس نمیکنی بهتر شدی یا نه؟