2777
2789
عنوان

تفکر جداشدنم..

131 بازدید | 4 پست

اصلا نمیتونم حالم روتوصیف کنم..

من یه حساب دیگه ای روی شوهرم باز کرده بودم..بچه ها اصلا تصورش هم نمیکردم...

ما رسم داریم یا برای عقد یاعروسی فقط یکیش روبرای داماد خرید میکنیم..خلاصه برای عقد شوهرم هرسال وحلقه ای که دوست داشت روخرید کت وشلوار.کفش.جوراب.لباس خونگی هرچیزی که دوست داشت روبراش خریدیم..

من دیدم دستش نیست ساعت نخریدم توخریدای عقدم هم خیلی مراعات کردم گفتم برای عروسی که دستش باز شد میخرم..

الان چندروز به مونده به عروسیمون یهو بهم گفت میگم فامیلای من ناراحت میشن که من هم برای تو خرید عروسی کردم هم عقد ولی شما برای من خریدعروسی نکردین....

بچه ها من هیچوقت تصور نمیکردم شوهرم اینطوری بهم‌بگه اونا وضیعت مالی پدرم خبر داره..یکسال در رفت وآمدیم اصلا انگار خودش نبود....من دیدم تواین مدت که دارم خریدای عروسی رومیکنم اصلا بهم‌ابراز محبت حتی نمیکنه..خریدای عروسیم‌روی هم ۵میلیون شد..

بچه هاحرفش خیلی برام‌سنگین بود اون وضعیت پدرم رومیدونه..دقیقا همین چندروز پیش بهش گفتم بابام‌یکم مشکل اقتصادی براش پیش اومده...

من حتی سرویس طلا.ساعت واینجورچیزا رواصلا نخریدم..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی ناراحت شدم به حدی که رفتم توحیاط یکم هوا بخورم..بندازیم ساعت اومد بیرون بایه حالت جدی وعصبی بهم گفت من دارم میرم بازار میای.؟(چون قبل از حرفی که زد قرار بود بریم برای خودش لباس بخره)

گفتم نه اونم با بی محلی رفت...