2777
2789
ماشاءالله بسه خواهر 😂

نه بابا کمه.

بحران جمعیت خیلی جدیه.خیلی

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انسانی خوندم الانم علوم تربیتی میخونم عاشق مهندسی بودم

من ارشد عمران دارم ولی راضی نیستم مطمئن باش برای شما هم همین میشد جو رشته‌های مهندسی خیلی جالب نیست از نظرم

لطفا کاربر آقا در تاپیک های من شرکت نکنه

منم بزرگترین حسرت زندگیم شرکت در کنکور انسانی و خوندن علوم تربیتی هست اگر معلمی رو دوست نداری خودتو ...

شما دوست داشتی چی بخونی؟

مگه بمیرم و زنده بشم ،که باز آدم قبلی بشم ....

من ارشد عمران دارم ولی راضی نیستم مطمئن باش برای شما هم همین میشد جو رشته‌های مهندسی خیلی جالب نیست ...

چمیدونم والا چندسالتونه؟؟؟

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
داری جدی میگی؟وضع مالی تون متوسط یا خیلی پولدارین؟

خیلی متوسط

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
چمیدونم والا چندسالتونه؟؟؟

۳۴

من سال ۹۰ ارشد گرفتم و الان هم شغلم مرتبط به رشته‌ام هست اما نه دانشگاه جو جالبی داشت و نه محیط کار

بنظرم آدم دنبال هررشته‌ای که میره بیشتر با معایب و مشکلاتش رو به رو میشه

لطفا کاربر آقا در تاپیک های من شرکت نکنه

۳۴ من سال ۹۰ ارشد گرفتم و الان هم شغلم مرتبط به رشته‌ام هست اما نه دانشگاه جو جالبی داشت و نه محیط ...

اره  دقیقا انشالله موفق باشین

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
حرفات جدیه یاشوخی؟چندتادوست داشتی داشته باشی؟بچه هات چیند؟

حداقل یکی دیگه ،یعنی ۴ تا.

البته اگه قوای جسمیم بیشتر بود ،بیشترم دوست داشتم.

هم واسه جامعه بهتره ،هم واسه خود بچه ها.

حداقل یکی دیگه ،یعنی ۴ تا. البته اگه قوای جسمیم بیشتر بود ،بیشترم دوست داشتم. هم واسه جامعه بهتره ...

بچه اعصاب بزرگ کردن هم میخواهد البته منم بچه خیلی دوست دارم ولی نهایت میگم ۳تا ،اونم شاید، بیشترکشش ندارم