2777
2789

دوستان نظراتتون برا محترمه

دوسال پیش تو زمستون یه زن شوهر پیر گدا رو ما اوردیم خونمون چون سرپناه نداشتن ی چند رو خونمون بودن بهشون لحافت فلاکس ...دادیم رفتند  براشون غذا میبردیم ...خلاصه مرده نابینا ست ..هر دوشون هم معتادن گاهی هم پول میدادیم بخدا هراز گاهی میومدن خونمون بهشون غذا چای میدادم لباساشو شوهرش میاورد میشستم براش ولی زنش سه بار از خونم دزدی کرد...بازم باهاشون خوب بودم ...امروز پیرمرده اومد خونمون به شوهرم میگه دوست ندارم با خواهرای زنت رفت امد کنی زنت رنگت رو زرد داره ...یه حرفای عجیبی منن داغ کردم شدیدا باهاش دعوا کردم بهش گفتم کم بهت خوبی کزدم اینه مزدم خیلی باهاش دعوا کردم گفتم دیگه خونم نبینمت ....حالا شوهرم میگه چوبشو میخوری که باهاش بد صحبت کردی....حالا قضاوت با شماها

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه پرو داشته عملا افسار زندگیتو میگرفته دستش 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
چه پرو داشته عملا افسار زندگیتو میگرفته دستش 

منم همینو میگم بخدا اینقد خانواده شوهرم دخالت دارن که کشش این یکی رو ندارم

عه عه کم خانواده شوهرم دخالت دارن روح روانمو خراب دارن اینم روش

نمونه یه خانم بدشانس شمایی🥺🥲

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
عزیزم داریم توی دوره زمانی زندگی میکنیم که برادر به برادر رحم نمیکنه  ببخشید اما خوبی کردن این ...

بخدا قلبم خیلی شکسته داغونم ..مزدمو بد داد

عزیزم اینکه تو خونه راهشون دادید و گذاشتید وارد حریم خصوصیتون بشن بزرگترین اشتباهتون بوده...

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
عزیزم اینکه تو خونه راهشون دادید و گذاشتید وارد حریم خصوصیتون بشن بزرگترین اشتباهتون بوده...

خوب دلم سوخت دیدم جایی ندارن

واقعا 😥

دیگه اجازه نده بیان خونت کمک کن ولی پنهانی مثل حضرت علی 

دیگه اجازه نده بیان خونت کمک کن ولی پنهانی مثل حضرت علی 

نه دیگه کامل از خونم بیرونش کردم گفتم دیگه نیا

2790
2778
2791
2779
2792