2777
2789
عنوان

شوهرم خسیسه

656 بازدید | 33 پست

خودش هر لباسی بخاد می‌ره می‌خره ولی برا من باید ۲۰ روز التماس کنم کلا باید برا همه چی التماس کنم.با درآمد ماهی ۱۷ تومن فقط به من ۳۰۰ پول میده و چقدرم میگم زیادش کن نمیکنه.یبار نشد بهم بگه پاشو بریم برات یه تیکه طلا بخرم فقط یه سرویس طلا برا عروسیمون اونم با چقدرررررر التماس خرید بعد از چند ماه زندگی فروخت گفت میخرم ولی نخریده

چقدمرد خسیس بده😪

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

برداشت شخصی من ازینجور مردا اینه که بیشتر از خساست ارزشی قائل نیستن برا طرف چطور برا 7ودش اینهمه خرید میکنه خسیس نیس؟! دو حالت داره یا برا تو نمیخواد خرج کنه یا از اول شل و ول و رفتار کردی 

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
این شوهری ک من میبینم حقوقتم دو روز دگه ازت میگیره تو‌اختیارشو نخاهی داشت

نه اونو میشناسم نمیگیره چون به مدت تدریس میکردم اصلا نمی‌رسید چیکار کردی پولتو

دارم برا استخدامی درس میخونم شب و روز دعام کنین

امیدوارم حتما قبول بشی ودرامد خوب داشته باشی اونوقت یادت نره که بهت پول نمیداد توام خرج خودت کن وپس انداز بعدابهش نگو قبلابهم پول ندادی بهش میگی میخام فلان چیز بخرم بعدابهت میدم مثل خودش خامش نشو براخودت پس اندازکن