2777
2789
عنوان

متنفرم ازش

153 بازدید | 14 پست

از شغلم

واقعا از فروشندگی خیلی بدم میاد ادم مغازه خودش باشه زور بهش نداره 

اما مشتریا میان باید ببفتم دنبالشون ببنیم چی میخان بعضی وقتام ب ادم محل نمیدن مشتریا 

خودم بدم میاد بیفتم دنبالشون اما صابکارم میگه اینکارو کنم

مغازش تم تولده خیلی جنساش زیاده

واسه گشایش بخت من یه صلوات بفرستین 🙏کاربر لواشک ترش99ام کاربریم بخاطر یه کاربر دیگه ترکید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و خطاب به فروشنده ها بگم اگر اینجا هستن من پامو تو مغازه ای که فروشنده دنبال سر من راه بیفته و مخصوصا حرف بزنه نمی‌ذارم و به همه هم میگم نرن اونجا نهایتش اینه که میتونید یک بار جنس به اون مشتری بفروشید ولی اون مشتری دیگه پاشو تو مغازتون نمی‌ذاره و برای همیشه از دستش میدین

دقیقا انقد بدم میاد ازینایی ک میفتن دنبال آدم😅 هیچوقت اینجور مغازه ها نمیرم چون معذبم میخام ی کلمه ...

واقعا منم بدم میاد اما مجبورمون میکنن

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘
 و خطاب به فروشنده ها بگم اگر اینجا هستن من پامو تو مغازه ای که فروشنده دنبال سر من راه بیفته و ...

واقعا مجبورمون میکنن گلم

ميبينی مشتری پاشو گذاشته تو سریع میگن خانم فلانی مشتری داری 

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘
فکر کنم داری زیادی سخت میگیری اما اگه بدت میاد مجبور که نیستی 

اره مجبور نیستم واقها فقط اینکه بگم دیگه نمیام یکم واسم سخته 

گاهی میببنی جلو مشتری وایسادم میگم بفرما صاحبکارمو خطاب قرار میدن و از اون سوال میکنن

دقیقا انقد بدم میاد ازینایی ک میفتن دنبال آدم😅 هیچوقت اینجور مغازه ها نمیرم چون معذبم میخام ی کلمه ...

منم سریع از مغازه میام بیرون اگه فروشنده بیاد دنبالم خیلی بدم میاد

🤍عاشق الله🤍...💚یه صلوات بفرست برا امام مهدی (ع)💚🙂کاربرسال۹۷🙃