2777
2789
عنوان

سریال خاتون

3131 بازدید | 45 پست

دیشب سریال رو شروع کردم تا صبح هم ۱۵ قسمتش رو دیدم 😬

شیرزاد خیلی تنهاست 

ولی بعضی از قسمت ها خیلی رو مخه 

اون سکانس ک خاتون رو زد دلم میخواست خفش کنم 😑یا اون سکانس که تو هتل بود و فهمید خاتون عاشق رضا شده و اون انگلیسیه رو کشته خیلی مظلوم بود 

داستانش جوریه که میخوان از شیرزاد یه دیو بسازن ولی برعکس اکثرا کسایی ک سریال رو دیدن طرفدار شیرزادن

فقط امیدوارم آخرش مثل شهرزاد تموم نشه

من در جهنم خودم را یافتم بدون تظاهر،درمیان عربده های پاک ترینشان!💚

مگه ۱۵ تموم نشد

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

منم دیدم بنظرم شیرزاد اشتباهاتی داشته گاهی ترسو بوده ولی اومد جبران کنه حتی انتقالیشم گرفت تهران مادرشو تنها گذاشت

💗 برای بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین لطفا 💗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وااای من عاشق سریاله خاتونم🥺🥺🥺🥺🥺🥺

کاش هرروز نشون میداد🥺🥺 قسمت اخری خیلی ناراحت شدم واسه شیرزاد واسه یان 🥺💔

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

اره فقط یه پخمه با عرض معذرت میتونه عاشق ادم مریضی مثل شیرزاد بشه

دلت میاد🥺🥺🥺💔 ب این اقایی ب این عاشقی

واقعا خاتونو دوست داره . اون رضا با اون تیپش چی داره اخه😐

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

منم دیدم بنظرم شیرزاد اشتباهاتی داشته گاهی ترسو بوده ولی اومد جبران کنه حتی انتقالیشم گرفت تهران ماد ...

اره خیلی اشتباه کرده 

ولی خیلی عاشق خاتونه

من در جهنم خودم را یافتم بدون تظاهر،درمیان عربده های پاک ترینشان!💚
شیرزاد خیلی عاشق تره 

اینکه تجاوز کرده اینکه الکی گفته اعدامی هست پدرت تا باهاش ازدواج کنه اینکه فراری ندادش با اینکه میدونست زنش میفته دست اون مرده روسه کافی نیس اینا؟

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
دلت میاد🥺🥺🥺💔 ب این اقایی ب این عاشقی واقعا خاتونو دوست داره . اون رضا با اون تیپش چی داره اخه😐

تو ی نظر دیگه برات نوشتم بخون فقط دخترای ایرانی عاشق غیرت مسخره مردا هستن

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
تو ی نظر دیگه برات نوشتم بخون فقط دخترای ایرانی عاشق غیرت مسخره مردا هستن

ن من عاشق غیرتش نیستم ک😂 اصن از احساساتش خوشم میاد. شیرزاد مگه غیرتیه😕 خاتون هر غلطی دلش میخواست میکرد ک