2777
2789
عنوان

نظرتونو بگین

335 بازدید | 48 پست

در مورد مهریه مناسب چقد هست برای یه دختر خانم با مردی که قبلا یبار ازدواج کرده و یه دختر بچه ۱۱ساله داره(که دختر بچه رو هر روز میبینه ولی بچه شبا پیش مادرش میره زندگی میکنه )

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این دیگه سکه نمیخواد حتما باید یه خونه یا نصفشو به نام خانم بزنه

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

شما قبلا هم چندبار اين تاپيك رو زدين عزيزم

متاسفانه خواهرتون قانع نميشه خواهرت چند سالشه؟

اصلا اين ازدواج از بيخ ايراد داره حداقل حق طلاق رو بگيرين كه خواهرت بتونه پشيمون شد سريع خودش رو خلاص كنه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

دقیقا

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

چرا 

برای برآورده شدن حاجتم( لطفا اگه حوصله داشتین) دعا کنید و صلوات بفرستید. 🙏حاجت روا بشین خودتونم ان‌شاالله 🌹
عزیزم اقاهه قبول نمیکنه میگه فقط ۱۴سکه

آقاهه رو ببوس بزار کنار 

این آقا یه ازدواج نا موفق داشته با زنش هم در ارتباطه 14 تا سکه دیگه هیجا زن نمیدن این آقا میخواد اگ پشیمون شد خیلی کارش سخت نباشه 

تیکر یکسالگی گل پسرم  
چرا 

چون داری با مردی ازدواج میکنه که بچه بزرگ داره .خودشم فک کنم مجرده

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته