gashangam مدیر استارتر عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 98 عنوان یه سوال دارم 232 بازدید | 24 پست من پام پیچ خورده رباتش پاره شد عمل لازم داره عملش چطوره کسی تجربشو داره؟ 1400/11/21 | 05:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیابهتراینجا عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 34 من تجربه همه عمل دارم اما ربات سخت نیست اگه جراح خوبی باشه ردیفش میکنه تو فکر نباش دکتر خوبی انتخاب کن
gashangam مدیر استارتر عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 98 من تجربه همه عمل دارم اما ربات سخت نیست اگه جراح خوبی باشه ردیفش میکنه تو فکر نباش دکتر خوبی انتخاب ... انشالا آخه من فقط ۱۴ سالمه که پام ایجوری شده
mia عضویت: 1396/02/11 تعداد پست: 2979 ای جونم نگران نباش ان شاء الله زود زود خوب میشیاسی چجوری فهمیدی رباطتش پاره شده قبل عکس و اینا؟
دنیابهتراینجا عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 34 انشالا آخه من فقط ۱۴ سالمه که پام ایجوری شده کی تشخیص به عمل داره چند دکتر برو بعد اگه ااقعا تشخیص عمله باید عمل شی که پات ناقص نشه کدوم شهرید
gashangam مدیر استارتر عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 98 ای جونم نگران نباش ان شاء الله زود زود خوب میشی اسی چجوری فهمیدی رباطتش پاره شده قبل عکس و اینا؟&nb ... تو آشپزخونه لیز خودم پارسال دو بار هم ام آر آی گرفتم یکی از ربات های زلنوم خوب شده یکی پارگی داره😭
gashangam مدیر استارتر عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 98 کی تشخیص به عمل داره چند دکتر برو بعد اگه ااقعا تشخیص عمله باید عمل شی که پات ناقص نشه کدوم شهرید&nb ... مشهد رفتم فوف تخصص گفت باید عمل بشه
mia عضویت: 1396/02/11 تعداد پست: 2979 تو آشپزخونه لیز خودم پارسال دو بار هم ام آر آی گرفتم یکی از ربات های زلنوم خوب شده یکی پارگی داره😭 الهیییی ای جونم خیلییی درد داری اسی اما غصه نخور تو که انقدر قوی بودی تا اینجاشو تونستیدعا میکنم ان شاء الله زود خوب میشی گلم
gashangam مدیر استارتر عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 98 الهیییی ای جونم خیلییی درد داری اسی اما غصه نخور تو که انقدر قوی بودی تا اینجاشو تونستی دعا میکنم ا ... ممنونم🌹🙏🏻خیلی زیاد اون روزی بازی ایران و عراق بود از خوشحال پریدم زانوم خالی کرد یطوری افتادم و شروع کردم به جیغ زدن ولی کسی خونه نبود😭🥲
بهاردخمل عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 7277 اره ربات صلیبی زانو پسر من تو ۱۶,سالگی عمل کرد ،نگفت ربات مصنوعی میزاره یا ربات اهدایی؟؟؟یا از پای خودت برمیداره؟؟ ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
mia عضویت: 1396/02/11 تعداد پست: 2979 ممنونم🌹🙏🏻 خیلی زیاد اون روزی بازی ایران و عراق بود از خوشحال پریدم زانوم خالی کرد یطوری افتادم و ... ای جوووونم اسی خوب میشی نگران نباش البته استرستو میفهمماما به این فکر کن که اونایی که مثلا تو شد رباطشون الان کاملا اوکی شدن و عمل خیلییی خوب و اسونی داشتن، پس تو هم داری ان شاء الله
gashangam مدیر استارتر عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 98 پسر من تو ۱۶,سالگی عمل کرد ،نگفت ربات مصنوعی میزاره یا ربات اهدایی؟؟؟یا از پای خودت برمیداره؟؟ نه نگفتن فقط ربات زانو پارگی داره و باید جراحی بشه ولی اهدایی نیس عمل لیزری البته گفتن زانو رو باز میکنن با تیغ