2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جونم نگران نباش ان شاء الله زود زود خوب میشی اسی چجوری فهمیدی رباطتش پاره شده قبل عکس و اینا؟&nb ...

تو آشپزخونه لیز خودم پارسال دو بار هم ام آر آی گرفتم یکی از ربات های زلنوم خوب شده یکی پارگی داره😭

تو آشپزخونه لیز خودم پارسال دو بار هم ام آر آی گرفتم یکی از ربات های زلنوم خوب شده یکی پارگی داره😭

الهیییی ای جونم خیلییی درد داری اسی اما غصه نخور تو که انقدر قوی بودی تا اینجاشو تونستی

دعا میکنم ان شاء الله زود خوب میشی گلم 

الهیییی ای جونم خیلییی درد داری اسی اما غصه نخور تو که انقدر قوی بودی تا اینجاشو تونستی دعا میکنم ا ...

ممنونم🌹🙏🏻

خیلی زیاد اون روزی بازی ایران و عراق بود از خوشحال پریدم زانوم خالی کرد یطوری افتادم و شروع کردم به جیغ زدن ولی کسی خونه نبود😭🥲

ممنونم🌹🙏🏻 خیلی زیاد اون روزی بازی ایران و عراق بود از خوشحال پریدم زانوم خالی کرد یطوری افتادم و ...

ای جوووونم 

اسی خوب میشی نگران نباش البته استرستو میفهمم

اما به این فکر کن که اونایی که مثلا تو شد رباطشون الان کاملا اوکی شدن و عمل خیلییی خوب و اسونی داشتن، پس تو هم داری ان شاء الله 

پسر من تو ۱۶,سالگی عمل کرد ،نگفت ربات مصنوعی میزاره یا ربات اهدایی؟؟؟یا از پای خودت برمیداره؟؟

نه نگفتن فقط ربات زانو پارگی داره و باید جراحی بشه ولی اهدایی نیس عمل لیزری البته گفتن زانو رو باز میکنن با تیغ