saeedehrs مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 211 عنوان کمکم کنییدد 105 بازدید | 13 پست بچه ها لطفا اگه کسی درمان خانگی یا دارویی واسه سوزش ادرار میدونه بگه دارم میییییمیییررم.خیلی حالم بده . حداقل تا فردا ک خوب میشم برم دکتر . تنهام شوهرم سرکاره خونه نیست نمیتونه بیاد .واییی خیلیی حالم بدهه. هرچقدر هم اب میخورم فایده نداره تا الان دو سه بطری آب خوردم هیچی خوب نمیشم من از دیوانگان دیدمم ... هزاران عاقل مرده 🪐🌌 1400/11/21 | 02:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saeedehrs مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 211 سفالکسین ۵۰۰ منم عفونت مجاری داشتم دکتر بهم داد وایی اونم ندارم تو خونه ولی کلاریسین داشتم خوردم نمیدونمم خوب هست یا نه فقط از درد همینو خوردم من از دیوانگان دیدمم ... هزاران عاقل مرده 🪐🌌
mohadeseh1991 عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 1793 خیلی بد لعنتی 😫 دوش واژینال بده فعلا واسه من که اینجوری بود چون عفونت قارچی داشتم تا پماد نمیزدم وانتی بیوتیکا اثر نمیکرد دردش خوب نمیشد کسی بجز شوهرت نیس زنگ بزنی بیاد بری اورژانس بیمارستان؟ 😢
آسمانabi_123 عضویت: 1400/11/12 تعداد پست: 225 الان عزیزم شما دسترسی به داروندارید که بهتون بگیم چی بخوریدحتما بایدبه پزشک مراجعه کنی ..درمونگاه یا اورژانس نزدیک منزلتون اگه هست برید ..امپولای مخصوص دارند میزنن .موقتا خوب میشه تا واسه درمان اقدام کنی
saeedehrs مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 211 خیلی بد لعنتی 😫 دوش واژینال بده فعلا واسه من که اینجوری بود چون عفونت قارچ ... دوش واژینال چجوریه عزیزم ؟ من از دیوانگان دیدمم ... هزاران عاقل مرده 🪐🌌
پری❤ عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 8466 من همیشه این مشکل و دارم چند تا چای کمرنگ بخور برو بشین تو حموم بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...
saeedehrs مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 211 الان عزیزم شما دسترسی به داروندارید که بهتون بگیم چی بخورید حتما بایدبه پزشک مراجعه کنی ..درمونگاه ... وای درمونگاهم نمیتونم برم شهر غریبم میترسم من از دیوانگان دیدمم ... هزاران عاقل مرده 🪐🌌
mohadeseh1991 عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 1793 دامن بپوش زیرش لباس زیر نپوش اینجور مواقع هرچقدر ابم بخوری فایده نداره
saeedehrs مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 211 دامن بپوش زیرش لباس زیر نپوش اینجور مواقع هرچقدر ابم بخوری فایده نداره باشه .وای اره بخدا تا الان سه تا بطری ۲ لیتری آب خوردم دارم میمیرم من از دیوانگان دیدمم ... هزاران عاقل مرده 🪐🌌
mohadeseh1991 عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 1793 وای درمونگاهم نمیتونم برم شهر غریبم میترسم داروخانه شبانه روزی نداره اونجا؟ به شوهرت بگو زنگ بزنه شرح حال تو بگه دارو رو با اژانس برات بفرستنمنم چون شهر غریب زندگی میکنم اینجور اتفاقات اورژانس برام زیاد افتاده
saeedehrs مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 211 من همیشه این مشکل و دارم چند تا چای کمرنگ بخور برو بشین تو حموم عزیزم منظورت چیه بشینم تو حموم ؟ من از دیوانگان دیدمم ... هزاران عاقل مرده 🪐🌌
saeedehrs مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 211 داروخانه شبانه روزی نداره اونجا؟ به شوهرت بگو زنگ بزنه شرح حال تو بگه دارو رو با اژانس بر ... الان مسکن خوردم با کلاریسین . دفعه قبل اینجوری شدم این کپسولو بهم داد دکتر الان خوردم ببینم اثر میکنه یا نه من از دیوانگان دیدمم ... هزاران عاقل مرده 🪐🌌
پری❤ عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 8466 عزیزم منظورت چیه بشینم تو حموم ؟ زیر آب گرم حموم بشینین خیلی تاثیر داره البته بعد اینکه حساااابی مایعات خوردین بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...