2777
2789

مرغ شکم پر عالیه

👈🏻متوکل و پرامید هستم😂.اگ اسم کاربریم براتون آشناست حتما تو جعبه داروهاتون دیدینش😁          👈🏻به نظرمن به غیراز سقراط و بقراط یه حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده🤪.                                                     👈🏻تا حالا دوبار لغوکاربری شدم بخاطر آقای ح.ر😒         

چه مدلی زرشک پلو درست کن گرسنمم هست اخه این چ تامیکی تازه دلم مهمونیم میخاد 😭😭

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مدلی زرشک پلو درست کن گرسنمم هست اخه این چ تامیکی تازه دلم مهمونیم میخاد 😭😭

منو بگو رژیمم تا اسم مرغو دیدم یه لحظه نزدیک بود تاپیکشو بخورم 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
منو بگو رژیمم تا اسم مرغو دیدم یه لحظه نزدیک بود تاپیکشو بخورم 

تاپیکو ول کن گوشی نخوری گرونه 🥺

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 

پیاز و سیر و فلفل دلمه و هویج رو بزار کف قابلمه..مرغا رو روش بچین در قابلمه رو ببند کم کن حدود نیم ساعت اینطوری قشنگ بوی ضحم مرغ گرفته میشه بعد نصف لیوان اب بریز بزار قشنگ بپزه ..نیم ساعت اخر رب رو تو روغن سرخ کن بریز روی مرغا..زعفرونم داشتی رو مرغا بریز دم کنی بزار...عالی میشه

...

مرغتو اول بزار با اب بجوشه کف روشو بگیر، بعد پیاز و سیر و ادویه بزن بزار یک ساعت و نیم بپزه، بعد دربیار سرخ کن و بزار کنار، بعد رب سرخ کن آب مرغو صاف کن بریز روش قل ک زد مرغا رو بچین و یکم ابلیمو بزن ، بزار نیم ساعت جا بیفته..نوش جون

با فلفل دلمه ای و چوب دارچین و پیاز و کرفس و هویج بپزش که عطر و طعم بگیره 

بعد با رب کم و یه کم سرکه و یه کوچولو شکر سس درست کن و با کره سس رو سرخ کن 

مرغ رو توش بذار  

از آب سوپش هم توش بریز 

فقط اون مخلفات توی آب رو بریز دور 

من هویحج و کرفس اش رو نگه می دارم می ریزم کنار مرغ توی سس اش 

زعفرون خیلی خوبی هم بهش بده 

دستورش عالیه این 

خیلی خوشمزه میشه

می تونی نخود فرنگی هم بهش اضافه کنی 

رنگی رنگی میشه ....

اگه مهمونات بدشون نیاد 

خیلی ها دوست ندارن نخوود فرنگی رو 

اول مرغو سرخ کن بزار کنار بعد پیازو سرخ کن مرغو بچین روی پیاز بعد آب زعفران وی قاشق سس مایونز بریز روشون بزار حسابی بپزه بعد که پخت خاموش کن ی تیکه زغال بردار حسابی آتیشش بزن زغالو بزار توی ی کاسه کوچیک بزار در ظرف مرغت در قابلمرو بزار .تمام دود زغال می ره به خورد مرغت این کارو ۳الی۴ بار تکرار کن برای کنار مرغتم سیب زمینی هویج وهرچی که دوست داری بزار این مرغ فوق العادست