2777
2789
عنوان

قرار ملاقات

158 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها حالتون خوبه 

بچه هاااا ی سوال ....من با ی آقایی نزدیک ی ساله آشنا شدم و الان بعد این مدت میخواد بیاد شهر من و منو از نزدیک ببینه یعنی ( بریم سر قرار.)..خب حالا مشکل اینه ک یکم خونوادم سخت گیرن...

چجوری برم ببینمش و چی بگم بهشون؟ 

و اینکه جلسه اول ب طرف  چی بگم و چیکار کنم؟ 

کمک کنین خواهشا...اولین بارمه میخوام با ی پسر برم بیرون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از من میشنوی اگر مادرتون ظرفیت داره بهش بگید 

حتما بهش میگم ولی خب اول دوس دارم خودم از نزدیک ببینمش....ببینم ادم زندگی هس یا نیس میشه بهش تکیه کرد ....ولی خب نمیدونم چجوری بپیچونم و برم 

۱۹ عزیزم

خوب یذره سخته 

بع بهونه کافینتی چ میدونم خونه رفیقی جیزی برو 

ولی خدایی خطرناکه سعی ک یا با کسی بری یا ب کسی بگی 

اگ تونستی بری برای رفتارت زیاد حساسیت بخرج نده الکی'سعی نکن کلاس بذاری خودت باش اگ از چیزی بدت میاد رک بگو اگ از چیزی خوشت میاد بازم رک بگو

ولی بازم میگم اگ خونوادت ظرفیتشو ندارن نرو چون اول راه زندگیتی نذب بخاطر یه بار همه فرصتات خراب شه 

خوب یذره سخته  بع بهونه کافینتی چ میدونم خونه رفیقی جیزی برو  ولی خدایی خطرناکه سعی ک یا ...

درست میگی عزیزم ممنون بابت راهنمایی و حرفای قشنگت.....خب اخه حتما بعد قرارم خونوادمو در جریان میزارم ولی درسته احتیاط شرط عقله 

دلم میخواد از کسی کمک بگیرم ولی حیف ندارم

مرسی قشنگم 

حتما بهش میگم ولی خب اول دوس دارم خودم از نزدیک ببینمش....ببینم ادم زندگی هس یا نیس میشه بهش تکیه کر ...

خب بگو می‌خوام برم و باهاش آشنا بشم .

اگر خوب بود شما رو هم آشنا میکنم باهاش . 

اینو برای این میگم ک اگر خدایی نکرده کسی شما رو دید یا موضغ رو فهمید بگی با اطلاع مامانت بوده 

حرف بزن ابر مرا باز کن دیر زمانی است که بارانی‌ام!
خب بگو می‌خوام برم و باهاش آشنا بشم . اگر خوب بود شما رو هم آشنا میکنم باهاش .  اینو برای این ...

خب آخه ایجوری نمیپذیرن ولی اگه اوکی شدیم و بهشون گفتم راحتتر کنار میان...مرسی عزیزم