2777
2789
عنوان

چیکار کنمممممم

103 بازدید | 11 پست

من یه جا فروشندم 4ماهه میرم

الان یه کار صندوقداری واسم شده

ک بهتر از اینه حداقل نیازی نیس جلو پای مشتریا پاشم و بیفتم دنبالشون 

اما نمیدونم چطور ب صاحبکارم بگم ک. نمیام 

دم عیدم هست 

اما نمیتونم بخاطر اون موقعیت بهترو از دست بدم

شما باشین چیکار میکنین؟؟؟؟ 

حقوقمم از فروشندگی کمه واسه 7ساعت 1200میگیرم درماه

واسه گشایش بخت من یه صلوات بفرستین 🙏کاربر لواشک ترش99ام کاربریم بخاطر یه کاربر دیگه ترکید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من صددرصد عوض میکردم تو مسئولیتی نداری میتونی فرصت رو برای خودت بگیری و برای مهربونی بمونی ولی عاق ...

اره حقوقش افتضاحه تمیزی هم میکنم اونجا نظافتم نداره

واسه گشایش بخت من یه صلوات بفرستین 🙏کاربر لواشک ترش99ام کاربریم بخاطر یه کاربر دیگه ترکید
اره واقعا دوست من همسنمه هیفده سالشه  شیش ماه رفت تراشکاری برای انگشتر یاد گرفت الان ماهی سه ...

ووالا چقدر خوب آفرین بهش واقعا

من خیلی کارم بده خدایی لیسانسم حس میکنم دارم حیف میشم تو مغازه این

ووالا چقدر خوب آفرین بهش واقعا من خیلی کارم بده خدایی لیسانسم حس میکنم دارم حیف میشم تو مغازه این

اره بابا یه منطقه امن ه الان این کار برات یکم سخته بگی و بیای بیرون ولی قطعا کارای بهتری هم هست برات به کم قانع نشو 

یسوال دیگه به فروشندگی علاقه داری یا چیز دیگه ای

اره بابا یه منطقه امن ه الان این کار برات یکم سخته بگی و بیای بیرون ولی قطعا کارای بهتری هم هست برات ...

ووالا علاقه ندارم اصلا متنفرم هستم اما چون سابقه کار نداشتم جایی استخدامم نمیکردن

ووالا علاقه ندارم اصلا متنفرم هستم اما چون سابقه کار نداشتم جایی استخدامم نمیکردن

بابا فرصت برای تو زیاده دختر 

فقط بگرد ببین علاقت به چیه هرچیم باشه از کم شروع کن بالاخره میرسی