2777
2789

نمیزاری بگو نمیزارم خب

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@نی_نی_یار_شب     ایشون رو نظر من ریپ زده  با اینکه اصلا بهشون ربطی نداشته . س ...

نظر با توهین فرق داره خانومی 😂

یک دقیقه در نی نی سایت، 24 ساعت بر روی زمین است! نه کراش کسی هستم نه اِسمم تو شناسنامه کَسیه نه حتی تو بیوی کسی ، جدی فقط به دنیا اومدم سالمندان تو اتوبوس سر پا نباشن نه میشه رفت نه میشه موند نه میشه مُرد . ‌. . در هر صورت باید زندگی فا*یتو ادامه بدی! انقد نگید تهش که چی تهش که چی:/ بابا از الان لذت ببرین؛ برای بعدشم یه فکری میکنین! دین اسلام دینیه که هرچقدر کمتر بهش بها بدید و به دستوراتش عمل کنید، بیشتر به انسانیت نزدیک شدید حاجی اعتقادات منو ببینی سکته میکنی:)!من همونم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا:|عوض شیکوندن پای دخترت؛ به پسرت درست راه رفتن یاد بده خوش غیرت من اگه به کسی توهین کردم از قصد بوده و منظور داشتم و صلاح دونستم:)مخالف حجاب اجباری، کودک همسری، حیوان آزاری و کیپاپ! *لایک شما باعث شادی این کاربر میشود 
اول این@ بعد نی فاصله نی اینطوری دیگه😅

اهان برم امتحان کنم 

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 
😂😂😂 تموم شد؟تاثیر گذار بود 😂 @نی_نی_یار_3    

@نی_نی_یار_شب    

ایشون رو نظر من ریپ زده  با اینکه اصلا بهشون ربطی نداشته .

سایت تبادل نظره هر کیم یه نظری داره ..

بعدش من با کسی، دعوا ندارم اونجا هم نوشتم نظرمنه یعنی به هیچکس ربطی نداشت و نداره و ایشونم ریپ زدن 

دعوا رو شروع کردن . لطفا رسیدگی کنین😊⚘

تالا. ک هرکی دل منو شکست خوشبختتر شد..تاوان کجا بود

چرا خیلیم خوب تاوان میگیرا یه روزی چنان خدا ادمو به زمین میزنه ک نفهمی از کجا خوردی 

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 
اره والا متاسفانه .. همه رومن پریدن جواب نمیدم حصله چرندیاتشونو ندارم .. 

خداروشکر نقاشیه دسته خداست نه دکترااا چاااقاالوووو برو فعلا وزنتون بیار پایین کسی وقتی از یکی ایراد میگیره که خودش بی نقص باشه تو بوی چربیت سایت رو برداشته 

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 
@نی_نی_یار_شب      ایشون رو نظر من ریپ زده  با اینکه اصلا بهشون ربطی نداشته . ...

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_شب      ایشون رو نظر من ریپ زده  با اینکه اصلا بهشون ربطی نداشته . ...

بمولا شما خیلی پررویییی😂😂

@نی_نی_یار_3  

یک دقیقه در نی نی سایت، 24 ساعت بر روی زمین است! نه کراش کسی هستم نه اِسمم تو شناسنامه کَسیه نه حتی تو بیوی کسی ، جدی فقط به دنیا اومدم سالمندان تو اتوبوس سر پا نباشن نه میشه رفت نه میشه موند نه میشه مُرد . ‌. . در هر صورت باید زندگی فا*یتو ادامه بدی! انقد نگید تهش که چی تهش که چی:/ بابا از الان لذت ببرین؛ برای بعدشم یه فکری میکنین! دین اسلام دینیه که هرچقدر کمتر بهش بها بدید و به دستوراتش عمل کنید، بیشتر به انسانیت نزدیک شدید حاجی اعتقادات منو ببینی سکته میکنی:)!من همونم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا:|عوض شیکوندن پای دخترت؛ به پسرت درست راه رفتن یاد بده خوش غیرت من اگه به کسی توهین کردم از قصد بوده و منظور داشتم و صلاح دونستم:)مخالف حجاب اجباری، کودک همسری، حیوان آزاری و کیپاپ! *لایک شما باعث شادی این کاربر میشود 
فعلا ک منک  دل کسیو نشکستم دارم تاوان پس میدم

اینم امتحانه خدایی نمیشه ک کل زندگی گلو بلبل باشه یه جاهایشم خدا ادماشو امتحان میکنه 

بامزه ای

کجات زشته

مشخصه وزن و قدتم مناسبه

مث بعضیا ۲۰ کیلو اضافه وزن نداری اینجا دهن وا میکنن پرویی ام میکنن

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤