2777
2789
من ک ندیدم،ولی انگار همههه باید الکی بگن قشنگه قشنگه خب وقتی عکس میذاری ک نظر بدن منتظر نظرهای مختل ...

نگن قسنگه بگن نمیپسندم یادتو سلیقم‌نیست طرف ومده میگهدخیلی زشتی..حالا یکی عکس میداره با چهره معمولی میان میگن خیلییی خوشگلی..فاز این سایت گعلوم نیست کلا

عجب ادم‌ی هستی @نی_نی_یار_شب  _پنج    ایشون خیلی بی ادبانه ب استارتر نظرشو گفت و با بقیه کا ...

@نی_نی_یار_شب  

ایشون رو نظر من ریپ زده  با اینکه اصلا بهشون ربطی نداشته .

سایت تبادل نظره هر کیم یه نظری داره ..

بعدش من با کسی، دعوا ندارم اونجا هم نوشتم نظرمنه یعنی به هیچکس ربطی نداشت و نداره و ایشونم ریپ زدن 

دعوا رو شروع کردن . لطفا رسیدگی کنین😊⚘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂😂 تموم شد؟تاثیر گذار بود 😂 @نی_نی_یار_3    

من نمیتونم تگ کنم چطوی تگ میکنی

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 
من چشام زشتیا رو زشت مینه عیزیزم ناراحتی نشیا یکم رک حرفمو میزنم 😉

خوشگلم شما زماني ركي كه درمورد خصوصيات خودت نظر بدي مثلا من از رنگ زرد بدم مياد من از زرشك پلو خوشم مياد من كينه اي هستم اما زمانيكه داري درمورد شخص ديگه اي اينطور وقيحانه صحبت ميكني و به خودت برچسب رك بودن ميزني اسمش رك بودن نيست و در شانم نميبينم بهتون بيشتر از اين توضيح بدم

فقط كاشكي فرقشونو متوجه بشيم

اگه داری از وسط جهنم می‌گذری، ادامه بده،چرا باید تو جهنم بايستي!؟

اسی میذاری یا بریم 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

بزاردیگه 

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

من مدل هستم عزیزم. اینارو بهم میدن بپوشم برا عکس.  تیپ خودم نیست

بببنم

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
بالاخره هرکسی میاد ی چیزی میگه،شما دعوا نکنید....

من ک کار ندارم فقد دل شکستن تاوان داره 

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 
من نمیتونم تگ کنم چطوی تگ میکنی

اول این@ بعد نی فاصله نی اینطوری دیگه😅

یک دقیقه در نی نی سایت، 24 ساعت بر روی زمین است! نه کراش کسی هستم نه اِسمم تو شناسنامه کَسیه نه حتی تو بیوی کسی ، جدی فقط به دنیا اومدم سالمندان تو اتوبوس سر پا نباشن نه میشه رفت نه میشه موند نه میشه مُرد . ‌. . در هر صورت باید زندگی فا*یتو ادامه بدی! انقد نگید تهش که چی تهش که چی:/ بابا از الان لذت ببرین؛ برای بعدشم یه فکری میکنین! دین اسلام دینیه که هرچقدر کمتر بهش بها بدید و به دستوراتش عمل کنید، بیشتر به انسانیت نزدیک شدید حاجی اعتقادات منو ببینی سکته میکنی:)!من همونم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا:|عوض شیکوندن پای دخترت؛ به پسرت درست راه رفتن یاد بده خوش غیرت من اگه به کسی توهین کردم از قصد بوده و منظور داشتم و صلاح دونستم:)مخالف حجاب اجباری، کودک همسری، حیوان آزاری و کیپاپ! *لایک شما باعث شادی این کاربر میشود 
من ک ندیدم،ولی انگار همههه باید الکی بگن قشنگه قشنگه خب وقتی عکس میذاری ک نظر بدن منتظر نظرهای مختل ...

اره والا متاسفانه ..

همه رومن پریدن جواب نمیدم حصله چرندیاتشونو ندارم .. 

کاملا منطقی ،چقدر خوشم اومد از طرز تفکرتون😘خوشبخت بمونید🌹🙏

مچکرم گل زیبا... 💐💐

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است