2777
2789
عنوان

محروم میشم ازش؟؟؟؟؟😔😔😔

10741 بازدید | 18 پست

سلام 

ساینا اس برنده شدم  بنا ب دلایلی نمیتونم پول بریزم 

درواقع کنسل میشه 

آیا محروم میشم از ثبت نام مجدد.؟

خدایا شکرت بابت همه چیز 🥰🙏💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهش میکنم نفریی یه صلوات بفرستید لطفا برای حاجت روا شدنم 💔😭🙏

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
نه ببین میتونه  حوالشو بفروشی به کسی برا خودت پولم گیرت میاد

متوجم چی میگی

میگم اگه محروم نمیشم خب حوالش نفروشم دوباره ازاین ۳ ماهه ها ثبت نام کنم

نه ربطی نداره 

میتونی بازم ثبت نام کنی

منم اسمم یه بار در اومد پول واریز نکردم (حالا بنا به دلایلی)

خود به خود کنسل شد

ولی بعدش بازم تونستم ثبت نام کنم

🌱  فإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا  🌱 به یادآر شبی را که با بغض و گریه سر کردی و هر ثانیه انگار جان می دادی و تصور میکردی که این شب، تمام نخواهد شد.اما صبح ، با تلنگر آفتاب بیدار شدی، رسوبات غم را از صورتت تکاندی نفس عمیقی کشیدی، ازجایت بلندشدی و ایستادی تا قـویتر از روزهای قبل، برای آرزوهایت، تلاش کنی .غصه ها همینقدر کـوتاهند و سختی ها همینقدر زودگذر .
نه ربطی نداره  میتونی بازم ثبت نام کنی منم اسمم یه بار در اومد پول واریز نکردم (حالا بنا به د ...

خب میگم شاید ثبت نام الکیه  

درواقع قبولت نمیکنن بعدش

https://rahbordemoaser.ir/fa/news/96251/اگر-در-قرعه-کشی-سایپا-و-ایران-خودرو-برنده-شویم-و-پول-نریزیم-چه-می-شود

🌱  فإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا  🌱 به یادآر شبی را که با بغض و گریه سر کردی و هر ثانیه انگار جان می دادی و تصور میکردی که این شب، تمام نخواهد شد.اما صبح ، با تلنگر آفتاب بیدار شدی، رسوبات غم را از صورتت تکاندی نفس عمیقی کشیدی، ازجایت بلندشدی و ایستادی تا قـویتر از روزهای قبل، برای آرزوهایت، تلاش کنی .غصه ها همینقدر کـوتاهند و سختی ها همینقدر زودگذر .