2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 23 پست
آخه من بگم دعوا میشه

ن عزیز اروم بهش بگو ن ک با بحث و دعوا بگو فلانی (اسمش)جونم نمیگی دلت برام تنگ شده ی ذره بیای پیشم

اصالت چیزی نیس ک بتونی تقلیدش کنی خب؟!باس تو ذاتت باشه ؛)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چرا خونه مامانت هستی؟ یا ورا همسرت جدا از شما میخوابه؟ فک کردم عقدین

منم باهاش رفته بودم شهری ک کارش منتقل شده باردار شدم استراحت  دادن بهم مجبور شدم بیام خونه مامانم بمونم

منم باهاش رفته بودم شهری ک کارش منتقل شده باردار شدم استراحت  دادن بهم مجبور شدم بیام خونه ماما ...

تحت هییییچ شرایطی وظایف همسرتون رو نندازین گردن خونوادتون...اینجوری بی مسئولیت میشن و طبیعی میشه براشون کم کم...

هر جوری ک باشین بازم خونه خودتون بمونین و بذارین بفهمه ک در قبال شما وظایفی داره،

حتما باز موقع ب دنیا اومدن بچه هم میگه همون خونه مامانت چند ماه واستا ک خوب از آب و گل در بیاد بعد بیاین...و این کارا عوارض همین کاری هست ک الان دارین میکنین...

تنهایی رو دووووست دارم🤗🤗
خونمون جنوبه اینجا نیست رفتم تو 3

عزیزم دکتر به منم استراحت مطلق داده ولی شوش همش سرکاره منم مامان ندارم تو خونه تنهام و شام و ناهار نمیزارم انقد سختمه خونه رو اشغال گرفته :( میگذره این دوران هرکس سختی خودشو داره 

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …

ببین کل تاپیکاتو خوندم 

یچیزیو خیلی واضح بهت بگم 

نظامیا و ارتشیا و... کلا اخلاقای مخصوص خودشونو دارن 

یا عصبی و پرخاشگرن 

یا وسواسی و زیادی رو یسری چیزا حساسن که طرفو دیوانه میکنن

یا مهربونه بداخلااااقن یعنی چه؟(یعنی قلبشون مهربونه ته دلشون چیزی نیست اما عصبی و جوشین یهویی پاچتو میگیرن)

یا زودجوش میارن و چشارو میبندن و دهنو باز میکنن بعد پشیمون میشن

یا کلا افسرده و یه مرضی دارن باید درمان بشن 

وقتی قبول کردی همسر نظامی بشی و بله دادی یعنی شرایطو پذیرفتی و باید بسازی و کنار بیای 

روی اخلاق خودت کار کن کارایی که همسرتو عصبانی میکنه انجام نده باهاش دهن به دهن نشو 

سعی کن وقتی ۲تاتون عصبانی هستین یکیتون خودشو کنترل کنه تا اوضاع خانه اروم بشه