2777
2789
عنوان

بیبی مثبت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 46 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مبارکه عزیزم چن تا اقدام داشتی ؟ چندم سیکلت اقدام بود 

من تنبلی دارم خیلی وقته جلوگیری ندارم.این ماه قرص خوردم از وقتی پریودمم تموم شد تقریبا هر روز نزدیکی داشتم

خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊

میگم کی میتونه بفهمه الان چند وقتم میشه؟بر حسب اخرین پری.سره حاملگی قبلی ک سقط شد خیلی استرس کشیدم کلس سونو ازمایش دکتر دیگ الان نمیخام اون کارا رو تکرار کنم.میخام ۸فته ک شد برم پیش دکترم.حالا دو سه روز دیه میرم ازمایش

میگم کی میتونه بفهمه الان چند وقتم میشه؟بر حسب اخرین پری.سره حاملگی قبلی ک سقط شد خیلی استرس کشیدم ک ...

عزیز جان سایت فرزند برو و از تقویم هاش استفاده کن. ماشین حساب زایمان رو که بزنی، صفر تا صد همه چی رو برات میاره

کسیییی نیست؟؟؟؟

مثلا من تاریخ اولین روز از آخرین قاعدگی رو ۲۰ دی ماه زدم، و دوره هات رو ۳۰ روزه، شما دقیقا ۳۱ روزه هستی، یعنی ۴ هفته و ۳ روز.

پیشنهاد میکنم دو تا تست تیتر بتا با فاصله یک روز بدین، مطمئن بشین عددش رو به بالاست، بعد تو ۸ هفته برین سونوی قلب. 

سلام خانوما من چند روزه پیش واسه تشکیل قلب جنین رفتم سنو ضربان قلبه پچم ۱۶۷ به نظرتون دختره

برای من ۱۴۰ بود، پسر بود. بعضیا میگن، عدد کمتر باشه پسر و بیشتر دختر. ولی همیشه اینطور نیست. برعکسش هم بوده. مثلا من ویار شیرینی داشتم از ترشیجات بدم می اومد، شوری دوست داشتم، همه گفتن شیرینی پس دختره، ولی پسر بود. 

من تنبلی دارم خیلی وقته جلوگیری ندارم.این ماه قرص خوردم از وقتی پریودمم تموم شد تقریبا هر روز نزدیکی ...

مشکل من متاسفانه تخمدان پلی کیستیک هست، از طرفی آندومترم ضخامتش با دارو استرادیول بالا نمیاد، از طرفی هورمون مردانه ای خیلی بالاست، عدد نزدیک ۵۰۰، اسپیرونولاکتون میخوردم، چون اقدامم قطع کردم. ولی دکتر میگه تا بی بی چک مثبت نشده بخور. 

تخمک گذاری ندارم چه با کلومیفن، چه با لتروزول. آمپول hmg زدم، دکتر سونو میکنه میگه فولیکول غالب نداری. 

سر بارداری اولم اصلا این مشکلات نبود و سر اولین اقدام باردار شدم. ولی برای دومی ۲ ساله در اقدامم ولی قسمت نیست گویا. 

این ماه تصمیم گرفتم کلا دارو نخورم، آمپول نزنم، حتی گلوکوفاژ۱۰۰۰ که روزی ۲ تا داده بود و دوفاستون. از قرص خسته شدم

مثلا من تاریخ اولین روز از آخرین قاعدگی رو ۲۰ دی ماه زدم، و دوره هات رو ۳۰ روزه، شما دقیقا ۳۱ روزه ه ...

مرسی قشنگم شنبه میرم ازمایش میدم

مشکل من متاسفانه تخمدان پلی کیستیک هست، از طرفی آندومترم ضخامتش با دارو استرادیول بالا نمیاد، از طرف ...

منم بدون لتروزول فولی خوب ندارم دیگه.امیدت ب خدا باشه تا خوا نخاد برگی از درخت نمیفته.این ماه بیخیال شو انشالله طبیعی بدون دارو حامله میشی