2777
2789
عنوان

خیلی بده 😑😑😑😑

139 بازدید | 8 پست

دخترایی که ازدواج خوبی داشتن مادر زرنگی داشتن که شب و روز به فکر خوشبختی دخترشون بود . انقد زحمت کشید انقد خوش برخورد بود انقد شامای خوش مزه درست کرد که دخترشو عروس کرد فرستاد جای خوب . مادر من ته این آپارتمان چسبیده دوستم نداره بره بیرون هیچکسو بشناسه ارتباط اجتماعی داشته باشه . یذره زبون دار باشه خوب صحبت کنه . وقتی مادرای دیگه رو میبینم چقد به فکر خوشبختی دخترشون بودن چقد زرنگ بودن تلاش کردن میگم خداروشکر مادر من اصلا ازین دنیا خبر نداره ! اونا از دختر حمایت میکردن که اونم خودشو نشون بده بعد وارد جامعه بشه تو خانواده عزیز باشه شاد باشه زندگیشو کنه با یه آدم خوب پولدار . پ.ن : خیلی خب الان میاید میگید ازدواج چیه و دختر خودشم باید مستقل باشه منم موافقم 

البته میدونم یه عده هم بودن که زود دختره بیچاره رو شوهر دادن نذاشتن درس بخونه که این بده خیلی من درباره اونایی میگم که به ازدواج خوب فرزند هم دقت کردن چون اینم یه مرحله از زندگیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شام خوشمزه😐😐😐ینی چی.فک کنم این تیکه برا خودت گفتی

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree? 
دقیقا معلومه مادر باحالی هستی . که میگی خودم غذا درست کنم که بگن این دستپخت نیکی جانه😁

😂😂

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree? 
دخترم ؟؟؟ من که ازدواج نمیکنم ولی من روحیه م کلا اینطوره

خب تو با مقایسه کردن مادرت با دیگران هم چیزی عایدت نمیشه جز حسرت منظور اینه که از خودت شروع کن حالا تو هر زمینه ای. 

هر کسی یه مشکلاتی داره قطعا.