_marnie_ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 14205 عنوان چرا اینو میگن🤔 119 بازدید | 8 پست به کسی که دوسش داری بگو دوستت دارمولی چرا نمیگن به به کسی که ازش متنفری بگو ازت متنفرم در کل هیچوقت به جز موارد معدود آدم نمیتونه بگه از کسی متنفرهخب اینم یه حسهچرا بین حس ها تبعیض قائل میشن رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️ 1400/11/20 | 21:02 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگاه_عاشقونه، عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 1552 چون حس منفیه با نگاه عاشقونه❤چه عاشقانه ای خواهد شد وقتی نگاه در نگاه تو نفس در نفس های تو در آغوشی پر از عطرِ تنِ تو آرام بگویم (دوستت دارم)❤(درخواست دوستی🙅🏻♀)👊🏻
تنهاترین_تنها_تنها عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 2307 ازت متنفرم حال نمیده گفتنش باید مستهجن تر باشه ،جمله ازت متنفرم تاثیری که باید رو نداره کاربر آقا هستم
_marnie_ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 14205 چون حس منفیه چه منفی چه مثبت بلاخره احساسهمن نظرم اینه آدم اگه از چیزی یا کسی هم متنفره باید اینقدر ظرفیت وجود داشته باشه که بشه بهش گفت😅 رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️
_marnie_ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 14205 ازت متنفرم حال نمیده گفتنش باید مستهجن تر باشه ،جمله ازت متنفرم تاثیری که باید رو نداره دقیقایه چیزی باید ضمیمه اش کرد تا خالی بشه آدم رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️
نگاه_عاشقونه، عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 1552 چه منفی چه مثبت بلاخره احساسه من نظرم اینه آدم اگه از چیزی یا کسی هم متنفره باید اینقدر ظرفیت وجود ... خوب احساستو بیان کن😂😂منعش که نکردن خیلیا از این جمله استفاده میکنن من خودم چنبار به کسایی که اذیتم کردن گفتم ازت متنفرم😐 با نگاه عاشقونه❤چه عاشقانه ای خواهد شد وقتی نگاه در نگاه تو نفس در نفس های تو در آغوشی پر از عطرِ تنِ تو آرام بگویم (دوستت دارم)❤(درخواست دوستی🙅🏻♀)👊🏻
_marnie_ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 14205 خوب احساستو بیان کن😂😂 منعش که نکردن خیلیا از این جمله استفاده میکنن من خودم چنبار ب ... آره منعش که نکردن ولی وقتی کسی این جمله رو به یکی میگه بقیه طوری رفتار میکنن انگار کار بدی کرده رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️
نگاه_عاشقونه، عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 1552 آره منعش که نکردن ولی وقتی کسی این جمله رو به یکی میگه بقیه طوری رفتار میکنن انگار کا ... بقیه مهم نیستن مهم اون خودتی که خالی میشی با نگاه عاشقونه❤چه عاشقانه ای خواهد شد وقتی نگاه در نگاه تو نفس در نفس های تو در آغوشی پر از عطرِ تنِ تو آرام بگویم (دوستت دارم)❤(درخواست دوستی🙅🏻♀)👊🏻
aroose_behesht عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 2 https://instagram.com/woodenhorse2020?utm_medium=copy_linkبچه ها بیایید تو پیج من لباس بچه ها رو ببینید