2777
2789
عنوان

کسانی که موی چرب دارن

65 بازدید | 7 پست

دوستان میدانستید که یکی ازمهم ترین کارهای برای زدودن چربی اینه که موقع حمام کردن نباید با چنگ و زور بازو موهاراشست 

چون درزیر پوست سر غده های چربی وجود داره وقتی باچنگ موهاتون را میشویید باعث تحریک غده های چربی میشه و چربی رویه موهاتون ترشح میشه وهیچ تاثیری نمیبیند 

درضمن برای اینکه ازچربی موهاتون خلاص بشید استفاده از صابون های دست ساز خیلی خیلی خوبه صابون هایی که تویه عطاری هم میشه دید 

از صابون های کارخانه ای استفاده نکنید چون ماده شیمیایی دارن

کاربری واگذار شده...تاپیک هایی از سال ۱۴۰۲ به بعد متعلق به بنده میباشند🌹🌹

مگه مو رو با صابون می‌شورن؟ 

مثل خون در رگ های من          محترم باشیم                                                                           گریه کردیم دوتا شعله‌ی خاموش شده، گریه کردیم دو آهنگ فراموش شده، پر کشیدیم بدون پر زخمی باهم، عشق بازیِ دوتا کفتر زخمی باهم، زندگی حسرت یک شادی معمولی بود، زندگی چرخش تنهایی و بی‌پولی بود، شعر من مزه‌ی خاکستر و الکل می‌داد، شعر من را وسط زندگی‌ات هول می‌داد، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم، نگران بودی اندوه تو خاکم بکند، نگران بودی سیگار هلاکم بکند، نگران بودی این فرصت کم را بکشم، نگران بودی یک روز خودم را بکشم، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم، آه بدرود گل یخ زده‌ی بی‌کس من، آه بدرود زن کوچک دلواپس من، بغلم کن غم در زخم شناور شده‌ام، بغلم کن گل بی طاقت پر پر شده‌ام، بغلم کن که جهان کوچک و غمگین نشود، بغلم کن که خدا دورتر از این نشود، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم...
مگه مو رو با صابون می‌شورن؟ 

بله صابون مخصوص موی چرب برید عصاری بهتون میدن

از صابون های کارخانه ای استفاده نکنید چون ماده شیمیایی دارن 🚫🚫🚫

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من چنگ نزنم حس میکنم کثیفه🤣

یه بار امتحان کنید و اروم مو هاتون را بشویید

خیلی اروم هم نه 😄

بله صابون مخصوص موی چرب برید عصاری بهتون میدن از صابون های کارخانه ای استفاده نکنید چون ماده شیمیای ...

اصلا از صابون استفاده نمی‌کنم من شامپو مخصوص مو چرب استفاده می‌کنم

مثل خون در رگ های من          محترم باشیم                                                                           گریه کردیم دوتا شعله‌ی خاموش شده، گریه کردیم دو آهنگ فراموش شده، پر کشیدیم بدون پر زخمی باهم، عشق بازیِ دوتا کفتر زخمی باهم، زندگی حسرت یک شادی معمولی بود، زندگی چرخش تنهایی و بی‌پولی بود، شعر من مزه‌ی خاکستر و الکل می‌داد، شعر من را وسط زندگی‌ات هول می‌داد، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم، نگران بودی اندوه تو خاکم بکند، نگران بودی سیگار هلاکم بکند، نگران بودی این فرصت کم را بکشم، نگران بودی یک روز خودم را بکشم، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم، آه بدرود گل یخ زده‌ی بی‌کس من، آه بدرود زن کوچک دلواپس من، بغلم کن غم در زخم شناور شده‌ام، بغلم کن گل بی طاقت پر پر شده‌ام، بغلم کن که جهان کوچک و غمگین نشود، بغلم کن که خدا دورتر از این نشود، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم...
اصلا از صابون استفاده نمی‌کنم من شامپو مخصوص مو چرب استفاده می‌کنم

اگه با شامپو کارتون راه می افته نیازی به استفاده از صابون نیست