2777
2789
عنوان

کی مهر میخوره؟؟؟

274 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها خوبید من ب بوی مهر معتاد شدم

نمیخورم ولی همینجور گاز میزنم و درش میارم ک فقط بوشو با عمق وجودم حس کنم

اعتیاد بد دردیه

اصلا خیلی حال خوبم وابسته مهر خوش بو شده

مهر مشهد فقط دوس دارم

کی مثل منه 

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

مادر جاری خالم🤣

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

اولین باره میشنوم بخدا 😟😟😅😅❤❤

صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...‌😮‍💨😮‍💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین باره میشنوم بخدا 😟😟😅😅❤❤

مواظب باش ی وقت معتاد نشی😂

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

اول فکر کردم مِهر رو میگی😂

ماه مِهر 😅😅😅😅😅🤣🤣

صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...‌😮‍💨😮‍💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔

با تک تک سلول هام درکت میکنم، تازه منم براش تاپیک زدم، منم ب بوش معتادم، خیلییییی آرامش میده، انقد دلم میخواد بخورم ولی مامانم نمیذاره🥺🥺🥺

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
کم خونی داری شما؟

نمیدونم

از قبل کورونا نرفتم آزمایش

بیا یکی عین خودت پیدا شد😂😂😂🌹🌹

با تک تک سلول هام درکت میکنم، تازه منم براش تاپیک زدم، منم ب بوش معتادم، خیلییییی آرامش میده، انقد د ...

عزیزم بیا باهم بریم کمپ